Jag fattar inte! De senaste veckorna går jag bara upp i vikt. Jag har blivit nogrann och registrerar allt jag äter, hela veckan (brukade fuska med helgerna tidigare). Jag tränar flera gånger per vecka och ser till att jag går på ett totalminus varje vecka men ändå går jag upp. 3 veckor på raken nu, jag orkar inte...

Visa kostkalendern, 06 oktober 2021:
1358 kcal Fett: 29,66g | Prot: 106,66g | Kolh.: 165,62g.   Frukost: Falu Råg Rut, Kokt Ägg, Arla Mellanmjölk 1,5%. Lunch: ICA Asia Lätt Kokosmjölk, Kycklingfilé, Arla Grekisk Yoghurt Low Fat Naturell, Gurka (med Skal), Vitt Ris, Gullök. Middag: Arla Grekisk Yoghurt Low Fat Naturell, Morötter, ICA Torskrygg med Dillsmör, Potatis (Skalad, med Salt, Kokt). Snacks/Annat: Banan, Skåne Mejerier Yoghurtkvarg Vanilj Laktosfri, Clementin, Kokt Ägg. mer...
1942 kcal Träning: Sömn - 8 timmar, Vila - 10 timmar, Skrivbordsarbete - 6 timmar. mer...

11 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
hur många kalorier/dag äter du å hur många ska du äta ? 
06 okt 21 av medlem: moparlinke
Jag ska äta 1800 kalorier per dag som stillasittande, men ligger på ett snitt mellan 1600 och 1800 och tränar 3-4 ggr per vecka. 
06 okt 21 av medlem: M_json
Jag har provat att ligga på den rekommenderade mängden kalorier men då går jag upp i vikt så alla är olika man måste lära känna sin egen kropp och var man behöver ligga i kaloriintag och sedan beror det på andra faktorer jag märker att jag väger mer i perioder under månaden även fast det är ungefär samma intag. Om jag ska gå ner i vikt vet jag exakt hur många kalorier som jag behöver hålla mig till eftersom jag har varit här nu ett tag och loggar varje dag så då ser man ett tydligt mönster. 
06 okt 21 av medlem: Fjärilsregnbåge
Jag har loggat till och från i flera år. Brukar fuska lite på helgerna men loggar allt i veckorna och sköter mig bra då. Det brukar funka. Nu vill det sig inte, har även börjat logga helgerna för att se att jag ligger tillräckligt lågt men ändå går jag upp. 
06 okt 21 av medlem: M_json
prova att räkna om rdi i inställningarna. 
06 okt 21 av medlem: Swedavia
sen så väger vatten och muskler också. stirra dig inte blind på vågen, fundera på hur kläderna sitter också 👍 
06 okt 21 av medlem: Swedavia
Väga du precis allt när du loggar? Ibland är det lätt att under/över skatta  
06 okt 21 av medlem: mermsie
Byggt muskler kanske 
06 okt 21 av medlem: EnglaHaas
Jag ska ligga på 1500 kalorier för att gå ner enligt uträkning, men det är för mkt. Nu försöker jag äta 1300-1400 och ökat antal steg och då går jag ner. Jag loggar precis allt, annars funkar det inte för mig. Och jag väger mig varje morgon nu för att ha bättre koll. Det funkar för mig bra. 
06 okt 21 av medlem: hewi61
Om du styrketränar så kan det ju vara musklerna som väger mer. Annars kanske du räknar fel. 
06 okt 21 av medlem: izzylar
Har dekolletage vad du måste ligga på utan träning? 1800 låter ju inte så högt om du tränar dock men alla kroppar är ju olika så jag skulle rekommendera att först komma fram till din basalförbränning utan träning. Lite enstaka promenader kan du dock göra. 
06 okt 21 av medlem: astho
Men vad skrev autocorrect nu då. Suck! Har du kollat vad din förbränning utan träning är skulle det ju stå. 
06 okt 21 av medlem: astho
Tjuvvägde mig idag (det är onsdagsvikten som räknas) och vägde drygt ett kilo mindre än igår. Mycket vätska kan jag gissa eller dags att köpa en ny våg. Ska räkna lite noggrannare på min förbränning också. 
07 okt 21 av medlem: M_json
Testa ligg på 1800 dom dagarna du tränar och sänk dig till 1500 el under om det går dom dagarna du inte tränar 💪🏼 
07 okt 21 av medlem: Michaelaw85
är du kvinna eller man? kvinnor ska i regel ligga lite lägre än män, sen behöver du äta mer de dagar du tränar annars sätter kroppen sig i svält och lägger då på sig allt den får i sig. Tänk även på att muskler väger mer än fett. Är du kvinna så kommer du lägga på dig mer vätska med inför varje menstruation så det kan också göra så man går upp i vikt. Lycka till!  
08 okt 21 av medlem: magdalena.pending
Jag har samma, det är väl som dom säger, vätska, kolla ditt saltintag.  
09 okt 21 av medlem: jocke.bertell
Det var bara kroppen som jävlades med mig och höll vätska. Idag gick jag ner 2.8 kilo. 
13 okt 21 av medlem: M_json
Rdi? Vad är det? 
16 okt 21 av medlem: Carotti70
RDI betyder nog rekommenderat dagligt intag, dvs hur många kalorier per dag appen säger att du ska äta  
16 okt 21 av medlem: ullis swe
jag fick förresten rdi på 900 när jag gjorde detta första gången, undrar om jag gjorde nåt fel. jag tycker det låter lite 
16 okt 21 av medlem: ullis swe

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


M_json 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.