Vissa dagar är "jobbigare" än andra ;-) vissa dagar, trots att vågen stadigt går nedåt, känner jag mig som en uppsvälld död flodhäst!!!!!! Undrar om jag måste få i mig mer fibrer kanske??? Gör ju det jag ska på toaletten, om än inte riktigt varje dag och inte heller speciellt mycket, börjar tro att det är roten till själva problemet växande mage och midja trots vikt nedgång. Hmmmm..... Ska till nästa vecka börja inmundiga mer fibrer och se om det hjälper. :-)

Visa kostkalendern, 10 mars 2015:
753 kcal Fett: 16,10g | Prot: 111,73g | Kolh.: 33,89g.   Frukost: Nutrilett Nutrilett Protein Shape Choklad, Vanligt Kaffe, ICA Laktosfri Mellanmjölk Dryck, Lipton Tea. Lunch: Naturdiet Chocolate Shake. Middag: Älgkött, Kelda Matlagningsgrädde 15%. Snacks/Annat: Friggs Riskakor med Ostsmak. mer...
1920 kcal Träning: Promenad (Långsam) - 3 Km/H - 1 timme och 45 minuter, Vila - 14 timmar och 15 minuter, Sömn - 8 timmar. mer...


Kommentarer 
Om jag tittar på din fördelning och får göra ett uttalande så är det enligt mig på tok för lite fett och alldeles för mycket protein och kolhydrater. Du behöver ju under grammet protein/kg kroppsvikt. Överskottet ger insulinpåslag och det ger i sig signal till kroppen att lagra fett. Går du inte alltid hungrig på så lite fett? Det hade jag gjort. Jag ligger på mellan 150-200 gr fett, 80-120 gr protein (beroende på hur mycket styrketräning jag kör)och under 20 gr kolhydrater. Ofta nere på ca 5 gr kh. Men jag är absolut ingen expert, jag bara vet att detta funkar för mig och jag är alltid mätt god och glad. Vikten sjunker ju också ganska bra vecka från vecka.  
11 mar 15 av medlem: Larskarlsson
Lars. Jag kör ju "bara" vanligt suntförnuft, dvs Husmanskost, provade lchf men gick upp massor i vikt, men jag ska testa att inta mer fett på något sätt, kanske ska prova lite matlagning strödde i kaffet igen, fast jag VET att jag kommer "trilla dit" igen då, grädde att min stora last. Jag tränar ju inte (direkt) då min rygg är dålig, dessutom är min fördelning här på sidan bara ett ungefär då jag absolut inte väger allt jag stoppar i mig, jag uppskattar ( och det antagligen i underkant ) mest för att bara hålla ett öga på minskningen av vikt och mått, tror att det i slutänden blir så att centimeterna kommer följa med ner snart :-) Men tack för ditt input, det värmer alltid att få respons på det man gör eller skriver :-)  
12 mar 15 av medlem: Yazzeau

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Yazzeau 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.