Då har det alltså gått ganska precis en månad.

8 september bestämde jag mig - eller jag hade bestämt mig lite tidigare om jag ska vara ärlig, men det blev den onsdagen helt enkelt.

Vägde in mig med minusresultat även denna vecka.
Exakt -2.0kg och jag har nu totalt gått ner 12,9kg under denna månad.
Detta trots en hel hotellvecka i tjänsten och ett par hotellnätter/resdagar varje vecka.

Jag följer grundplanen för att inte lura mig själv.
Jag bestämde mig direkt för att ALDRIG, oavsett hur hungrig eller sugen jag var stoppa i mig en enda kalori mer än 1500 kcl per dag.

Det har varit både svårt och enkelt på samma gång. För mig handlar det om att få mycket volym för mina kalorier. Alltså har vitt bröd, pasta, potatis, ris, smör, chips, såser, godis fått stå åt sidan.

Jag går egentligen runt på kaffe med mjölk, Proteinshake (med mjölk), ägg och sen till middag antingen kyckling, benfri kotlett, nötfärs eller lövbiff tillsammans med ett gäng Haricots Verts och/eller champinjoner.

Mättnadskänslan är där mest hela tiden men suget efter en ostmacka, gärna sån fralla med frön på med mycket Bregott är ständigt där.

I övrigt går det kanon måste jag säga och inget känns mer enkelt just nu än att fortsätta enligt plan fram till julafton då jag fasen SKA äta ett par prinskorvar och lite Jansson.

Men jag är ödmjuk och inser att jag har lång väg kvar och tar en dag, en vecka och en månad i taget...

Visa kostkalendern, 10 oktober 2022:
1437 kcal Fett: 79,73g | Prot: 127,03g | Kolh.: 49,31g.   Frukost: Arla Mellanmjölk 1,5%, Svenskt Kosttillskott Diet Shake, Kaffe med Mjölk. Lunch: Santa Maria Chili Mayo Chipotle, Kycklingfilé, Garant Haricots Verts, Fun Light Saft. Middag: Fun Light Saft, ICA Crème Fraiche, Garant Haricots Verts, ICA Nötfärs 12%. Snacks/Annat: ICA Gräddost, Pågen Kardemumma Skorpor, ICA Salami Milano. mer...

18 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
1500 låter lågt för en snubbe i din storlek, jag skyfflar i mig nästan det dubbla. Lycka till! 
11 okt 22 av medlem: grande rock
Håller med - det är ganska lågt. Med tanke på att jag går ner nära två kilo i veckan tyder det på ett underskott i trakten 1800 kalorier om dagen. Det fungerar. Jag är inte hungrig och stoppar något i munnen fyra gånger om dagen. Vissa dagar når jag knappt det målet. Inga besvär med huvudvärk, ork eller annat heller. Har hittat rytmen om man säger så. Alltså ork om man definierar kondition så är den kass men det steget tar jag efter årsskiftet. Inser också att justering av kaloriintaget behöver justeras då. Framåt! :) 
12 okt 22 av medlem: Tomte-72

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Tomte-72 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.