Fick en oväntad ledig dag för några komptimmar. Njuter av sovmorgon och slowstart.
Inne på min 17:e vecka nu. Jag har aldrig i hela mitt liv klarat av att hålla en diet så här länge.
Jag var farligt nära att strunta i allt förra veckan. Jag var less som sjutton och sjukt sugen. Men jag har ju kommit så långt, vill inte förstöra det. Jag är faktiskt över 17 kilo lättare nu om jag räknar från min maxvikt i våras. Så nu kör jag på igen. En framgångsfaktor är att jag inte kör lika hårt som jag brukar. Tidigare dietperioder har jag promenerat en timme per dag. Den här gången har jag bara fokuserat på att äta rätt. Inte en enda promenad. Simmar bara i bland. Fast det har faktiskt blivit 17 pass hittills den här hösten. Jag har rasat i vikt trots att jag äter mig mätt både lunch och middag.
Är jag sugen på kvällen så funkar det ofta med kasein. Det är ett proteinpulver som vispas ner i vatten. Kladdkakasmaken är faktiskt hyfsat god och dessutom supernyttigt. Klockan är 07.17 så jag ska ta mig sjutton gå upp nu och ta vara på dagen. När jag lägger mig i kväll har jag klarat 117 dagar.
SMHI säger 2 grader men det är nog bara 1,7
Vilken dag 🤗
90,2 kg Tappat hittills: 17,8 kg.    Kvarvarande: 22,2 kg.    Kosten följs: Ganska bra.

Visa kostkalendern, 02 december 2022:
1591 kcal Fett: 67,93g | Prot: 87,93g | Kolh.: 154,94g.   Frukost: Äpple, Blåbär, Hallon, AXA Havregryn . Lunch: Zucchini, Köttbullar med Sås (Blandning),  Potatis (Skalad, med Salt, Kokt). Middag: Tunnbrödsrulle. Snacks/Annat: Tyngre Kasein Kladdkaka. mer...
2756 kcal Träning: Simning (Måttlig) - 59 minuter, Vila - 15 timmar och 1 minut, Sömn - 8 timmar. mer...
Tappar 1,2 kg per vecka

22 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Såå bra jobbat! tror precis som du skriver att det är viktigt att hålla sig mätt om det ska vara hållbart över tid. Gå runt och vara hungrig hela tiden vore ju jätte jobbigt. Grattis till dina framgångar. och skulle du trilla dit för frestelsen nån gång så är det inte heller kört utan på't igen nästa dag bara. Man går ju varken upp eller ned 17 kg på en måltid det är ju resultatet av att vara konsekvent över tid. Men skönt att du känner dig mentalt stark och göra medvetna val även när allt lockar såhär i decem👏 
02 dec 22 av medlem: Lorilarfer1
Eller hur, du har så rätt. Att skynda långsamt och vara snäll mot sig själv har blivit nyckeln för mig. Tack 🤗 
02 dec 22 av medlem: ~Nilla~
Heja heja! Bra kämpat, fortsätt! Att hålla sig mätt är extremt viktigt. För mig har det varit så bra med högt proteinintag, man blir inte hungrig och sugen, och äter ändå så mycket så man inte orkar mer. 
02 dec 22 av medlem: tlqvst
Så inspirerande text! Tack! 🙏🏻 
02 dec 22 av medlem: 17Bianca
Ha ha. Ytterligare ett 17. Tack för pepp 🤗  
02 dec 22 av medlem: ~Nilla~
grattis!!! 
02 dec 22 av medlem: larajumaah

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


~Nilla~ 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.