Vågen blinkade till på 79,9 men visade tyvärr ändå 80 kg. Så det är på gång.
Sover som en kratta. Vaknar varannan var tredje timme och måste kissa. Sen har jag svårt att somna om. Har haft det så här i åratal men har somnat om direkt förut. Så inatt ska jag ta nåt att sova på , även om jag måste på toa flera gånger så brukar jag somna om iallafall. Vet inte om dålig sömn kan påverka viktnedgång men jag hoppas inte det.

Ha en fin tisdag alla kämpar 🌸

Visa kostkalendern, 13 juni 2023:
797 kcal Fett: 67,27g | Prot: 36,69g | Kolh.: 10,11g.   Frukost: Snabbkaffe (gjort på Pulver), Arla Svenskt Smör. Lunch: ICA Crème Fraiche Laktosfri, ICA Makrillfilé i Tomatsås. Middag: ICA Baby Plommontomater, Kokt Ägg, Scan Bacon. mer...

12 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Det borde du kanske kolla upp hos läkare? Är ju vanligt att ju äldre en blir desto mer urin produceras under natten, men det finns olika behandlingar mot problemet beroende på orsak. Dessutom påverkas vikten om man sover dåligt. Jag hade iaf gått till en läkare och fått det utrett. Du ska ju inte behöva leva med detta. 
13 jun 23 av medlem: Mixxi87
Mixxi, det visste jag inte. Att man producerar mer urin på nätterna när man blir äldre. Jag vill helst klara mig utan sömnmedel bara. Har slutat med ett medel för ett halvår sedan. Det ökade sötsug och aptiten.  
13 jun 23 av medlem: raschkatten
Tycker att det med kissnödigheten på natten för mig ibland är psykiskt (kan inte somna - börjar tänka att jag nog är kissnödig - upp på toa och sen i säng igen - kan inte somna - börjar tänka att jag nog är kissnödig osv om och om igen tills man är så uppe i varv att det inte går att somna). Men ibland är det bara att man har druckit för mycket/ätit apelsin/tomat/gurka eller liknande nära sänggående. Men det är riktigt drygt för nattsömnen vad det än beror på... 
13 jun 23 av medlem: Shinny85
Kan vara så att det är en ”bieffekt” om du befinner dig i ketos få kroppen inte binder vätska på samma sätt, sen har jag märkt att även så att sömnen påverkats när jag varit i ketos, piggnar till och behöver sova mindre. Googla sömnpåverkan vid ketos så ser du. Bara en tanke att det kan vara en förklaring. 
13 jun 23 av medlem: Matte J
Matte. Ja så kan det nog vara. Tack för tipset. För så här mycket har jag inte vaknat förut. Och jag har alltid kunnat somna om innan jag började med lchf. Och det tog barA några veckor innan jag började känna mig mycket piggare.  
14 jun 23 av medlem: raschkatten
Jag har märkt en jätte skillnad i just sömnen när jag gått in i ketos, blivit piggare, sover mindre och svårare somna om. Så kan nog vara så, får hoppas du får ordning på sömnen och det ger med sig! 🙏 
14 jun 23 av medlem: Matte J

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.