Ge mig era bästa tips på ingredienser som är lågkalori/mättande.

Behöver variera mig och tar tacksamt emot tips!

Visa kostkalendern, 15 juli 2023:
985 kcal Fett: 21,07g | Prot: 79,27g | Kolh.: 111,34g.   Frukost: Kaffe, AXA Fiberberikade Havregryn. Middag: Orientalisk Biff- och Risnudelsoppa (Vietnamesisk Pho Bo). Snacks/Annat: AXA Fiberberikade Havregryn. mer...
2983 kcal Träning: Apple Health - 24 timmar. mer...

7 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Mitt bästa tips är blomkål, kokt, stekt, friterad, gratinerad, rå ja i alla former är den fantastiskt god och innehåller även relativt få kolhydrater.. 
15 jul 23 av medlem: Sol-Angelica
Jag håller definitivt med om blomkål men vill också lägga till broccoli som tillbehör. Det är enligt mitt tycke både gott och mättande. Min tallrik består oftast till hälften av grönsaker (salladsärtor, gurka, paprika, tomat, morötter, osv). Man får mycket grönsaker för lite kalorier. Sen är ju magert kött kalorsnålt och proteinrikt.  
15 jul 23 av medlem: Hg47
Grönsaker helt klart. Frysta grönsaker är toppen om man inte orkar hacka och fixa, lätt att tina i micro eller passa på att slänga om man kokar något osv. Tänk på vilka grönsaker du gillar och ät mycket av dem. Behöver inte va en speciell sallad. Fågelkött som kyckling och kalkon är lågt. Keso, speciellt mini är lågt på kalorier, men högt på protein. Sett klipp där folk mixar det slätt till diverse saker. Har ej testat något sådant. Men gjort en del olika kesoröror, så går att variera rätt bra med det. 
15 jul 23 av medlem: Sannieo
kvarg 0.2% fett eller grekisk yoghurt 0% innehåller ca 10g protein/100g men bara 60kcal. Finns smaksatta eller naturell. Lättsaltade riskakor med kalkon, tomat, minikeso och örtsalt. kokt ägg med lite salt, som det är eller på knäckebröd eller riskaka. Äggröra på flytande äggvita mkt lågt kcal men mkt protein.  
15 jul 23 av medlem: Lorilarfer1
Fiberrika grönsaker som morötter, broccoli, kålrot och vitkål, vita bönor, kidneybönor, kikärtor, linser, ärtor och gröna bönor, dessa är mina top val 
15 jul 23 av medlem: hassematte4
Ägg i olika varianter! Den absolut bästa råvaran. Gör du en tonfiskomelett på förmiddagen så står du dig en halv dag ungefär 😁 
15 jul 23 av medlem: sanhäl
Jag blir mätt på fibrer och mår bra av det så äter mkt knäckebröd med olika pålägg som är nyttiga. Tycker även ägg mättar bra. Smoothie med bär och grekisk yoghurt mättar för mig. 
15 jul 23 av medlem: Elin!!!
BLOMMKÅLSRIS!!!!! 
16 jul 23 av medlem: bigdawg911
Tack för alla tips! Broccoli, blomkål, baljväxter och andra grönsaker äter jag redan mkt utav. Ska däremot testa nedan som för mig är nya ingredienser som jag inte brukar äta: Keso mini Kvarg Grekisk yoghurt 0 Äggvita Blomkålsris Sedan jag började räkna kalorier har jag ”upptäckt” fiberberikad havregrynsgröt. Så bra mellis, både gott och enkelt, att äta mellan måltider. Gröten gör att jag inte går runt och är hungrig.  
16 jul 23 av medlem: 80-6520
kokt squash! 
20 jul 23 av medlem: sonhia912

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


80-6520 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.