Det är så irriterande att det står 73.8 kilo när jag öppnar appen. Fast idag var det 73,1 förstås. Borde vara tillbaka på 72,4 kilo i mitten av veckan hoppas jag.
Har börjat fundera på julmaten. Ja det är ju en och en halv månad kvar sådär. Men jag har börjat planera i tanken. Jag kan äta i princip allt utom potatis och bröd såklart. Jag ser fram emot det.

Ha en fin lördag nu alla kämpar
Pepp pepp 💪💪💪

Visa kostkalendern, 04 november 2023:
912 kcal Fett: 80,30g | Prot: 32,70g | Kolh.: 13,26g.   Frukost: Snabbkaffe (gjort på Pulver), Arla Svenskt Smör. Lunch: ICA Crème Fraiche Laktosfri, ICA Makrillfilé i Tomatsås. Middag: ICA Crème Fraiche, ICA Makrillfilé i Tomatsås. mer...

7 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Grym resa du har gjort! Men hur klarar du dig utan kolhydrater? Som potatis , pasta , bröd , ris? Jag har jätte svårt att ta bort det. Är det inte svårt? Och jobbigt? Samt när man börjar äta kolhydrater igen går man inte upp allt ? Det är vad jag har hört iallafall. 💕 
04 nov 23 av medlem: Isabella…
Isabella. Tack. Ibland längtar jag efter ris frukt och bröd men nu är jag så van att inte äta det så jag tänker inte på det. Jo jag har pratat med en kvinna som klarat att gå över till kolhydrater efter LCHF. Hon sa att man får öka med 10 kolhydrater åt gången. Idag äter jag 15-20 per dag så jag kan tex börja med att äta en halv banan per dag i en vecka och se vad som händer. Och sen öka med 10 till och sen fortsätta så. Jag kommer att äta en väldigt liberal lchf när jag jämviktar, är då tanken iallafall . Kanske ligga på 80-100 kh. För jag mår ju bra av denna kost.  
05 nov 23 av medlem: raschkatten
Jag menar självfallet en halv banan utöver de 20 kh. Då blir det 10-12 kh extra 
05 nov 23 av medlem: raschkatten
Isabella, jag har ingen personlig erfarenhet av LCHF, men en polare körde det och han gick inte upp igen när han slutade. Kommer inte ihåg om han trappade upp långsamt, men antar det. 
06 nov 23 av medlem: lwstrlifts

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.