Tonfiskfilé med blomkålsmos och grönsaker.

Visa kostkalendern, 07 december 2023:
1261 kcal Fett: 55,95g | Prot: 105,55g | Kolh.: 79,98g.   Frukost: ICA Sockerärtor, Pärsons Rökt Kalkon, ICA Baby Plommontomater, Bregott Mellan, ICA Riven Matlagningsost 12%, Gurka, Fjällbrynt Mjukost 5%, CarbZone Protein Tortilla. Lunch: Sushi Avokado Nigiri, Sushi med Kladd, Sushi Lax Nigiri. Middag: Fjällbrynt Mjukost 5%, Gurka, Vegetabilisk Rapsolja, ICA Sockerärtor, Morötter, Bregott Mellan, ICA Baby Plommontomater, ICA Salladsärtor, ICA Riven Matlagningsost 12%, Garant Blomkålsris, ICA Vit Tonfisk. Snacks/Annat: Nick's Fiber Syrup , Alpro Sojamjölk Osötad. mer...
2134 kcal Träning: Fitbit - 24 timmar. mer...

26 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Det känns som om jag börjar få tillbaka greppet igen. Flera dagar i rad har gått som planerat. Idag var dock en utmaning. Jag var med min syster på en väldigt jobbig läkarundersökning och efteråt "firade" med sushi (det hade hon verkligen förtjänat ❤️). Jag åt åtta bitar riktigt god sushi. Det är alltid svårt att logga, men jag gjorde mitt bästa. För att kompensera den kraftigt kolhydratfyllda och proteinsnåla lunchen blev det denna fantastiskt goda middag med mycket protein och ganska få kalorier. Att äta ute är något jag gör sällan och det bringar mycket ångest att inte kunna räkna/logga ordentligt, vilket leder till överätning på kvällen. Men det har gått riktigt bra. 
07 dec 23 av medlem: Hg47
Hej! Hur mår du nu? 
11 dec 23 av medlem: anna_jyre
Hej. Jag mår helt okej. Tack för att du frågar :)  
11 dec 23 av medlem: Hg47
Så gott att höra. Jag har tänkt på dig  
11 dec 23 av medlem: anna_jyre
Kör du på Keto ? 
13 dec 23 av medlem: AnaMicailu
Nja, keto begränsar ju proteinet (I viss mån i alla fall) och har högt fettinnehåll. Det är inget jag följer. Jag kör på högt proteininnehåll, medel med fett och lågt till medel på kolhydrater :)  
14 dec 23 av medlem: Hg47
Åh detta ska jag äta någon dag, har allt hemma 😍😍 
14 jan 24 av medlem: createtogrow

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Hg47 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.