Jag vet inte vad jag väger, har ingen våg hemma, men mina största byxor sitter tajt så nu behöver jag ta tag i detta. Började i måndags med att äta kalorisnålt. Hoppar över allt sött, vilket går bra eftersom jag inte har något sötsug(!?!). Sötsuget brukar vara mitt största problem. Går inte runt och är särskilt hungrig heller, men kanske hör ihop med att jag inte kommit igång med träningen ordentligt.
Eftersom jag i vanliga fall styrketränar så brukar jag inte gå ner så mycket i vikt, står nästan still i vikten, däremot minskar mina mått så det är ett bättre sätt för mig att hålla koll.

Tog mina startmått igår:
Midja:77,5
Höft:94
Stuss:107
Lår:62,5

Sist jag gjorde det här fick jag bra resultat på två månader så jag hoppas att det här känns bra i mars!
Håll tummarna!

Visa kostkalendern, 13 januari 2024:
1362 kcal Fett: 57,62g | Prot: 84,96g | Kolh.: 119,92g.   Frukost: ICA Leverpastej Mellan, Bregott Bregott Ekologisk, Fazer Rågkusar. Lunch: Barbecuesås, Morötter, Kycklingfilé, Aviko Super Crunch Premium Fries. Middag: Köttfärs, Gouda eller Edamer Ost, Tortilla, Arla Lätt Crème Fraiche, Majs. Snacks/Annat: Chokladboll. mer...

6 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Det kan inte ha varit så att byxorna har krympt i tvätten då? En gång tvättade jag en tröja och när jag skulle sätta på den igen så var den för liten. Sensmoralen med historien är att det kan vara av vikt att införskaffa sig en våg om du har för avsikt att gå ner i vikt på riktigt. Jag har själv en våg hemma som jag använder varje dag på morgonen. 
13 jan 24 av medlem: Sven-Erik Altare

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Fantomen1 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.