Jag har nu officiellt lagt min deff åt sidan.
Jag lyckades inte direkt se hur mycket kroppsfett jag hamnade slutligen på, då magsjukan orsakade ett omedvetet viktras.
Får återuppta mitt lilla "experiment" inför resan till Thailand runt jul.😜

Så..... Jag har inte justerat målet angående hur många kalorier jag skall förtära, utan äter med syfte att bli större å starkare.
Bifogar foto på bänkpressen jag både älskar å hatar.
Idag testade jag om jag pallade köra 5x35 kg på ett andetag. 🤣 Å det gick ju galant.💪

Visa kostkalendern, 18 juni 2018:
2447 kcal Fett: 74,29g | Prot: 269,01g | Kolh.: 161,88g.   Frukost: Kokt Ägg, Arla Prästost 31%, Fazer Frökusar. Lunch: ICA Basic Frysta Hallon, Body Science Whey 100% Salted Caramel, Lindahls Kvarg Vanilj Laktosfri. Middag: Kycklingbröst (Stekt, Kokt), Kokt Broccoli (Djupfryst). Snacks/Annat: Tomater, Arla Prästost 31%, Fazer Frökusar, Apelsiner, Nocco Protein Coffee, Apelsiner, Kycklingbröst (Stekt, Kokt), Uncle Bens Långkornigt Ris (Kokt). mer...

8 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
körde ett rekord tungt bröstpass med äldsta grabben. har inte kört ett så tungt pass körde 6or 10 kg tyngre än vad jag brukar! ser ut som en vanlig gymbänk! jag tränar på en styrkelyftning klubb.. våra bänkar är tävlingsbänkar med lite bredare bänk! men hallå ett andetag.. blir sugen på att komma skälla på dig!! 😝😉 andningen är bland det viktigaste... inte gör du så när du kör knäböj?  
18 jun 18 av medlem: findus72
Grymt bra jobbat! Vilken progression! Angående bänken så önskar jag att de flyttat ner den översta klykan ett steg...för jag når inte upp riktigt å då skjuter jag fram bröstet, armarna å skuldrorna rubbas ur sin position. Ja...🙈 andningen är givetvis viktig, men ibland känns det som om jag inte får ner luften å kan hålla buktrycket om jag är trött så ville testa om jag kunde göra så som jag gjorde. 👀 Nä.... i knäböj andas jag oftast varje gång, kanske någon gång tar jag 2 böj på ett andetag. 
18 jun 18 av medlem: jean1molin
Kan du inte justera höjden på bänken? Ett andetag per rep. Ta in luft, håll emot och ut med luften när lyftet "är klart" det ger en stabilitet i bål och bröst! Lika viktigt som rätt teknik, för det har med rätt teknik att göra.  
18 jun 18 av medlem: findus72
Nope. Tyvärr krävs det en stjärnmejsel för att ändra höjden. Bänken är som gjuten i ramen...🙄 Tråkigt... ibland så kör jag med lösa delar å bygger en egen, men det beror på hur lätt tillgängliga prylarna är.  
19 jun 18 av medlem: jean1molin
Vill inte använda starka ord men fy fan så dåligt!! Leksaksgym!!! Kör hantlar!! 
19 jun 18 av medlem: findus72
Ja... Jag håller med. Har undvikit bänkpressen men vill ju gärna följa mitt träningsschema. Kan i å för sig modifiera precis som då jag skippar latsdrag å kör chins istället. Alternativet är ju att bygga en egen bänk om de nu inte kör pass i Crossfiten samt att jag har gott om tid, då lilleman inte vill följa med till gymmet å antingen får vara hemma med syskonen eller vara ensam.  
19 jun 18 av medlem: jean1molin

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


jean1molin 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.