Började med en ny diet igår; keto. Förhoppningsvis har jag tillräckligt med viljestyrka för att avsluta det här viktproblemet once and for all.

Kollade även in min vikthistorik. FatSecret var den första sidan som jag använde för att lösa ett problem som började redan 2013. Första invägning: 22 jun 13 | 68,7 kg. Just då ville jag endast gå ner 4-9 kg. Om jag bara visste då hur stort problem det skulle bli idag. Från anorexi till hetsätningsstörning. Gårdagens invägning: 125 kg. Nu behöver jag gå ner en hel "Natalie från 2013".

Genom att följa min vikthistorik kan man se hur jag har krigat mot min vikt de senaste 6 åren. Sex år av förlorad tid på grund av depression, ångest och ätstörningar. Helt sjukt. 6 år av att isolera sig själv från människor på grund av rädsla för att bli mobbad och lämnad av dom. Jag kan nu säga att ingen känner igen mig vid det här laget. Vilket både är bra och sorgligt. För just nu vill jag inte att någon ska känna igen mig. Inte när jag har denna kostym av fett på mig.

Känner mig äntligen motiverad ännu en gång av någon anledning. Hoppas verkligen att detta är gången då jag lyckas. Wish me luck.

Visa kostkalendern, 02 juli 2019:
1639 kcal Fett: 136,29g | Prot: 89,08g | Kolh.: 12,81g.   Frukost: ICA Svampmix, Stekt Ägg, Bacon (Inlagd, Stekt, Kokt). Lunch: Vegetabilisk Rapsolja, ICA Provensalsk Sallad, ICA Fetaost, Portabella Svamp, Köttfärs, Arla Hushållsost 26%. mer...

5 Anhängare    Stötta   


     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Intryck 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.