Haft en fantastisk helg på Marstrands Havshotell.God mat i stora lass samt spa i 2 dagar har gett mig massa energi.
Dagens marklyftspass gick suveränt! 5x3 på 90 kg ger mig hopp om att lyckas ta de 120 kg jag satt upp som mål(visserligen inte nu till sommaren men innan årets slut).🏋️

23 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Ser härligt ut! Fina vyer. 
10 jul 19 av medlem: threeofcups
WOW 👌 
17 jul 19 av medlem: lisa_ericson
Åh där är ju så fint! Nu blev jag sjukt avundsjuk... 😍 
18 jul 19 av medlem: Kulla76
Det är helt underbart där... Även om man åker dit en helg på hösten. 
20 jul 19 av medlem: jean1molin
Nyfiken: har du PT eller kör eget program. Hur ofta tränar du styrka och springer? Hur ser en träningsvecka ut för dig? Jag undrar bara för att mitt mål är egentligen inte att gå ner i vikt utan mer att komma igång med träning. Jag vill inte bli smalare utan fastare. Men jag har svårt att få "tummen ur..." Jag springer nångång, styrketränar nångång men får ingen rutin. Jag behöver inspiration! 
25 jul 19 av medlem: sk.susanne
Jag springer inte längre ( 2 år sedan) men har en daghund här å vi går en hel del. Styrkelabbet har bra program som du kan kopiera rätt av eller modifiera. Kör ca 4 dagar i veckan å nästan uteslutande basövningar. Har slängt in lite benspark det sista för jag tycker att jag får bättre utveckling på baksidan av låren i jämförelse med framsidan. Ingen PT då jag är snål... 🙈 Men absolut.....det är bra att köra rätt teknik från början. Nu har det varit uppehåll i träningen. Sommarlov med barnen innebär att vi är mycket hemifrån å rutiner existerar inte. Brukar simma varje dag i vår pool, spela lite boll, klippa gräset så jag ändå håller igång. Har svårt att äta när det är varmt så det är först sent på kvällen som jag äter å då desto mer. 
28 jul 19 av medlem: jean1molin

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


jean1molin 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.