Jag har gått ner bara ett kilo sen i juli. Begriper det inte. Jag äter sådär 1300-1400 kcal per dag. Däremot har jag gått ihop 2 cm i midjan och jeansen hänger. Så nåt händer, vet bara inte vad.

10 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Tränar du? 
02 okt 19 av medlem: miapia123
Nej, jag går promenader bara men annars tränar jag ingenting.  
02 okt 19 av medlem: raschkatten
Jag köpte ett fitbit träningsarmband. Älskar den. Taggade mig att komma upp i 10 000 steg om dagen. 🏃‍♂️ Kanske något för dig att prova? 
02 okt 19 av medlem: Kaneli@
Har med en fitbit klocka kalas bra och man blir så taggad och lätt att ha koll på allt möjligt . Skönt att kunna koppla till appen med 
02 okt 19 av medlem: frida andersson
Köp hantlar och kör lite övningar hemma. Jag gör det och det har hjälpt mkt. Kör 2-3 gg i veckan. 
02 okt 19 av medlem: Elin!!!
Om du ätit 1400 kcal/dag sen juli (2-3 mån) och bara gått ner ett kg kanske du kan ha något fel på ämnesomsättningen? Sköldkörteln har en del problem med. 
02 okt 19 av medlem: miapia123
jag har ngra sjukdomar o äter ngra mediciner vilket bägge gett viktuppgång och så har jag svårt att gå ner. hittills bara kört 2 v och tappat lite men lycklig för det lilla då jag vet att det inte kan gå fort för mig. jag har en samsung tfn o på den finns samsung health program installerat som är grymt, stegräknare, mat, kalorier, sömn, puls osv o roliga tävligar med folk från hela världen som sporrar och är roligt. jag går bara på sjukgymnastik 1 gg/v o sen promenerar de dagar som går. Försöker variera maten då jag annars är en vanemänniska plus att jag hittat sätt att äta goa saker med lite kcal som tex pannkakor på äggvitepulver, egen glass på banan o bär osv. har en underbar man som även är kökschef o kock och mkt kunnig vilket hjälper mkt extra då jag har sjukdomar som gör att det är mkt jag älskar men ej kan äta o det hjälper han mig med. om du vill ha lite tips så kolla dem rätter jag orkar lägga ut. tex kvällen. lycka till 
02 okt 19 av medlem: Fyfabia
sov ordentligt , dra 1 eller 2 teskedar äppelcidervinäger i ett glas med vatten innan varje riktig måltid  
02 okt 19 av medlem: Lars.Jonsson
Jag tänker vågen spelar ingen roll så länge du ser skillnad på kroppen? 
02 okt 19 av medlem: wada_
Jag minskar i cm men inte i vikt. Men läst att en del har det så. Jeansen hänger på höften idag. Så saker händer uppenbarligen. :) 
04 okt 19 av medlem: Elin!!!

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.