Har redan börjat gruva mig för torsdagens invägning. Om jag gått upp ännu mer vet jag inte vad jag gör! 😱 Har haft en inflammation i kroppen och gått på värktabletter ett tag så jag tänkte att det kanske är det. Men nu börjar det gå över.

Har börjat flura över julmånaden. Brukar gå upp då. Jag har planerat in ett smarr per vecka denna gång. Glögg och pepparkakor 1a advent, jullunch med klubben 8 dec, lussebullefika 13 dec, trerätters middag med crazy cat ladies den 20 dec, sen julmat på julafton. Nyår har jag inget planerat. Och försöker jag undvika godis och bakverk andra dagar så borde jag inte gå upp i alla fall. Ska hålla sockerfritt nu till 1a advent.

Hur gör ni andra under julmånaden, släpper ni på kontrollen lite eller?

10 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Vet inte om du tagit diklofenac typ Voltaren mot inflammationen? Hörde av en kollega till mig att hon ökade i vikt på den medicinen (samlar på sig vätska) 😏 Annars kan det också vara kroppens sätt att hushålla med resurserna, fokus på att bli av med inflammationen gör att viktnedgång avstannar? 
19 nov 19 av medlem: Kaneli@
Jag ska nog göra ungefär som dig under December. Känner att jag inte tex kan köpa hem pepparkakor i en burk för då äter jag upp allihopa. Har ändå tänkt fika men det går ju att köpa en mindre mängd på bageri och på så vis njuta lyxigt men i mindre skala. Målet får bli att inte gå upp och inte äta sig proppmätt. Det är ju ändå inte särskilt trevligt. Vi önskar oss lycka till! 
19 nov 19 av medlem: värmlandstösa
Jag unnar mig över julen och tränar extra istället. Men nu ajabaja på semester en vecka med all inclusive vilket är lite läskigt! Tänker morgonpromenad och gym för kompensera. Dessutom blir det ju inget julgodis etc istället så det får väl väga upp 😂 
19 nov 19 av medlem: bdkan
Bra plan! Har ingen plan men din inspirerar mig 👌🏻 Gillar att försöka göra nyttigare alternativ med mer smak så att suget mättas snabbare. 
20 nov 19 av medlem: Tet84
Låter som du har en beredskapsplan i alla fall! Det är mer än vad jag har - Tror jag tänker släppa växlarna fria på lucia, julafton och nyårsafton. I övrigt högst ett bakverk per gång om det råkar bli någon lite fika däremellan, för det händer inte såpass ofta att det borde bli ett problem. 
20 nov 19 av medlem: Zikul
Har inte så mycket inbokat över jul. Julafton tänker jag äta vad jag vill och inte skriva upp nåt men sen tänker jag äta ungefär som vanligt. Blir ju jobbigt med mycket fika och måltider inbokat med andra så jag kommer nog ligga lågt där. Kommer inte köpa nån extra godis till mig själv utan hoppas att fler hjälper mig äta upp det om det råkar bli köpt nåt till jul. 
20 nov 19 av medlem: astho
håller som vanligt med nyttig i veckorna och festar till det på helgen. plus julafton och juldagen. dock inget godis eller socker alls. unnar mig mina nyttiga kakor och mina mackor, glutenfria. äter ägg sill lax och ål 2 dagar. gör risalamalta på keso och grädde. färska bär till. under december håller jag som vanligt. nyttig dvs 1000 kcal i veckan och 2500 på helgen. lycka till och god jul 
20 nov 19 av medlem: Annajosse
Förbjud dej ingenting. Ta små portioner o ta inte mer än en portion. Håll dej till planen, så kommer det att gå bra! 👍👌 
21 nov 19 av medlem: Padingen
Nja, jag är inte så mycket för julmat så det går nog bra. Godis är mitt stora problem och det släpper jag nog lite på över jul o nyår. Jag minskar i vikt just nu och hoppas att jag kan hålla vikten under helgerna. 
21 nov 19 av medlem: Johankd

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.