Det känns roligt att ha börjat med den här kickstarten. Det händer något.
Har ju kämpat på hela förra året men under hösten hände inte ett smack. Kollade nu och jag vägde lika mycket i juli som jag gör nu. Gick bara ner något kilo till i december. Å så upp under julen... Mitt problem är troligen att jag äter stora portioner och fikar om kvällarna.

Jag har förresten sockerfritt nu. Äter inget godis, glass eller bakverk under hela januari. Det brukar hålla i sig till fettisdagen. Det är framförallt glass som jag åker dit på. Ja, och så efterrätt om jag blir bjuden på middag eller äter ute. Godis köper jag enbart om jag går på bio vilket inte händer ofta, kanske en gång per år. Chips och sådant äter jag kanske 3-4 gånger per år så det är inte heller nåt problem. Nä, det är mat och fika som jag måste vara ”försiktigare” med. Nu blir det att logga allt i fortsättningen. Tur det funkar så bra i appen.

Visa kostkalendern, 10 januari 2020:
1736 kcal Fett: 64,06g | Prot: 94,88g | Kolh.: 165,20g.   Frukost: Herbalife Formula 1 Cappuccino, Herbalife Formula 1 Cappuccino. Lunch: Herbalife Formula 1 Cappuccino. Middag: ICA Cognacsmedwurst, Bregott Bregott Ekologisk, Ryvita Hårdbröd, Nutrilett Rich Chocolate Shake. Snacks/Annat: Olw Ostbågar, Blossa Starkvinsglögg 16%, Kokt Ägg, Kokt Ägg, Kokt Ägg, Clementin, Banan, Clementin. mer...

7 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Heja! Kämpa på! 
10 jan 20 av medlem: Uggly1

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.