Oj vad grymma ni är allihopa! ”Hjärtar” era senaste inlägg i flödet och ser att flera nått sitt mål också, grattis till er. Det måste kännas underbart!

Många verkar gå ner så mycket varje vecka - hur fasen gör de brukar jag tänka. Speciellt när jag stått still länge. Men det är också ni som gör att jag vill fortsätta kämpa på. Ok kanske inte bara ni, för alternativet att lägga av finns inte för mig, men era inlägg och stöd gör att jag känner motivationen växa. Tack!

Visa kostkalendern, 07 februari 2020:
1300 kcal Fett: 61,16g | Prot: 80,64g | Kolh.: 104,04g.   Lunch: Felix Rhode Island Dressing , ICA Hamburgerkött, Polarbröd Polarklämma Renkött. Middag: Bregott Bregott Ekologisk, Wasa Husman, ICA Stekt Strömming. Snacks/Annat: Kokt Ägg, Clementin, ICA Maxi Semla. mer...

14 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Klart du inte ska ge upp 🧡 Vi står väl alla still emellanåt och behöver justera "intag" och eventuellt "uttag", de som kan träna. Du är lila duktig som alla andra 🧡🧡 
07 feb 20 av medlem: Yazzeau
Instämmer! Jag har stått stilla i vikten sen 10 Jan 😂 men har nyss opererat mig och denna veckan hälsar tant röd på så hoppas att nästa vecka få ett minus. Skam den som ger sig! Tycker du är duktig på att göra smarta val 🌸 fortsätt och kämpa vidare så sniglar vi på i vår takt. 
07 feb 20 av medlem: elak ostmacka
Tack själv! ❤️ 
07 feb 20 av medlem: grodaist
Du kommer igen. Heja! Bra jobbat!  
07 feb 20 av medlem: Uggly1
Själv tror jag det bästa är att gå ner sakta istället för fort. De brukar ju rekommendera runt 0,5 kg. Går man ner fort så har ligger man troligtvis på väldigt lågt kaloriintag per dag. Jag tänker mer att jag vill leva som vanligt utan att tänka alltför mycket på vad jag äter. Jag har bara dragit ner lite på mängden men i övrigt äter jag allt precis som vanligt. När jag sen nått min målvikt så blir det inte så stor omställning tänker jag. Jag ser inte ens detta som en diet utan appen hjälper mig att hålla koll på mitt normalbehov av kalorier. Hittills går det över förväntan så jag är alldeles lyrisk över denna app och rekommenderar den till alla. Jag tränar inte ens men ändå har jag gått ner 22 kg sen i juli. Nu vet jag ju inte hur mycket du äter och så men mina tips är som jag skrivit tidigare. Isvatten och tandborstning innan tvmys, dela pizzan i tre och fyll ut med pizzasallad, lightläsk istället för vanlig, tänk innan du börjar äta hur mycket du får ta. Att veta vad saker innehåller gör att man vill äta mindre. Chips kan man ta en näve och lägga i en skål och sen ställer man undan resten. Det är en otrolig känsla att känna att man klarar att begränsa sig fast det finns frestelser i närheten. Jag är ju en sån som inte tror på förbud för jag tror att det slår tillbaka mot en själv. Bättre att lära sig hur mycket man kan äta och unna sig frestelserna emellanåt. Du kommer fixa det här. Det är jag övertygad om. Sen har du ju alla oss som stöd. :-) 
09 feb 20 av medlem: astho

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.