Å hej vad det verkar gå bra för alla, bara blå siffror. 👏👏👏 😀. Får hoppas att jag får jojna er på fredag. Funderar allt oftare på att prova 5:2. Men jag vet inte om jag skulle palla med det.
Det här med att sitta i karantän så mycket som möjligt gör ju att det är lätt att börja äta mer pga tristessen. Men jag försöker att stå emot. Det går så där. Igår hälsade jag även på en väninna som bjöd på middag. Efteråt plockade hon fram en operatårta och jag kunde inte säga nej till en bit. Hon hade nämligen köpt den för att jag skulle komma. Hon vet inte att jag håller på med viktminskning. Ja ja...

10 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Tips för att mota tristess med annat än mat: Lyssna på nån podcast om nått intressant ämne (dietistpodden och träningspodden på Tyngre är ganska goa, och så finns ju Creepypodden på SR om en vill lyssna på spökisar, vetenskapsradion är också rolig att lyssna på, ja tycker jag alltså), gör några hemmaövningar (typ squats eller liknande), välj ett ställe i ditt hem och möblera om det, spela ett dataspel. Jag sitter hemma med hosta, världens sämsta timing för att bli sjuk, så jag kan bara göra väldigt lätta hemmaträningar - det känns som jag håller på att bli knäpp, för jag är varken trött eller febrig, och kroppen vill ha aktivitet. Det är lite svårt att sitta still på röva... 
19 mar 20 av medlem: Zikul
Ge dig ut och gå på kvällen! Kvällarna tycker jag är värst, nu har jag ju min shake jag gör så är aldrig hungrig men trisstessen är livsfarlig! Men en sen promenad, inte nog med att det tar ungefär 5 minuter innan man känner hur hela kroppen talar om hur mycket den älskar det! Men när jag promenerar blir jag alltid taggad, varje gång jag går kan jag se mitt slutresultat mitt mål blir tydligt! Oerhört bra för min motivation! 
19 mar 20 av medlem: findus72
Tack för alla tips! 😀 
19 mar 20 av medlem: raschkatten
Skriv upp allt du äter så är det lättare att ha koll. Har man ätit lite mer så kan det vara bra med en snack pot eller nudelsoppa som brukar innehålla relativt få kalorier men ändå blir man mätt. Å en tårtbit gör varken till eller från såvida du inte äter det för ofta. Man måste få tillåta sig att vara lite onyttig också. Allt hänger på mängden av det onyttiga. 
19 mar 20 av medlem: astho

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.