Igår åt jag godis. Lakrits och choklad. Ja jag köpte det själv. Har inte ätit godis på över två månader så det gör nog vare sig till eller från. Nu blir det godisfritt igen.
Jag sitter ju i karantän. Nu kommer jag att äta mina färdiga matbackar några dagar men laga nya på söndag eller måndag så det blir lite variation. Jag har flera väninnor som fått energi av den här coronapandemin. De fixar hemma och i sina trädgårdar ( de som bor söderut). Men jag har blivit tvärtom. Jag slobbar tyvärr till mig. Jag måste rycka upp mig.

17 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Vad synkade vi är! Jag åt också lite lakrits igår för första gången på mycket länge.  
04 apr 20 av medlem: Zikul
Önskar jag var där du är, bra jobbat 👍 
04 apr 20 av medlem: Allsun
Lite onyttigt behöver man ibland. Bara att justera övriga intaget så gör det inget. 
04 apr 20 av medlem: astho
Vad jag försöker göra är att undvika onödiga katastrof känslor via alla facebook alarmister! Jag vet hur jag ska bete mig för att inte utsätta mig och andra! Vad jag absolut inte gör är att sätta mig själv i husarrest utan promenerar och drar till båten och fixar!  
05 apr 20 av medlem: findus72
Jag har köpt Tweeks lakrits ett par gånger utan att det förstört min dietplan, dyrt och lite i påsarna men jag inbillar mig att det är bättre än det vanligt, men jag kanske lurade mig själv 🙈 Vill jag ha choklad eller något sött så har jag hittat en riktigt god bars ( nutrilett) med c:a 200 kcal, den får också plats inom min plan, den innehåller också protein som jag har svårt att få i mig tillräckligt av. Genom att föra in allt här är det så mycket lättare att se vad och hur jag kan äta för att inte hamna över mina kcal. Att vara ute ska inte vara några problem om du inte ger dig ut i folkmassor. Heja Heja heja 💪👏 
09 apr 20 av medlem: starkvilja

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.