Dag 10. Planerat mat idag så jag kunde äta lite onyttigt. Det känns fortfarande bra. Tror detta är rätt metod för mig. Daglig rapportering och godis men med måtta. Är stolt att jag kan ha godis i skåpet men inte äta efter varje mål och där emellan. Tack alla ni som stöttar mig❤️ . En dag i taget. 🙏💪

Visa kostkalendern, 22 maj 2020:
1834 kcal Fett: 57,40g | Prot: 81,67g | Kolh.: 259,15g.   Frukost: Bananpannkaka, BOB Jordgubbssylt. Lunch: Blandad Sallad, Scan Nötstek Fryska, Potatis (Skalad, utan Salt, Kokt), BOB Lingonsylt Original, Brunsås. Middag: Kycklingrulle. Snacks/Annat: Ahlgrens Bilar, Kola, GB Glace Cornetto Classico, Mars Mars Glass. mer...
2553 kcal Träning: Ridning - 1 timme, Vila - 15 timmar, Sömn - 8 timmar. mer...

12 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Ja visst är det skönt när man känner att man har makten över gottat. Sen kan det dippa över ibland men har man knepet att ta kontrollen så gör det inte så mycket. Bra jobbat! 
23 maj 20 av medlem: astho
Du är grym 💪👊 Kämpa på ❤️ 
23 maj 20 av medlem: Terese3000
Tack ❤️ 
23 maj 20 av medlem: maxochadam
Du är en kämpe, det kommer belönas 👊❤️ 
23 maj 20 av medlem: rarolina82
Planerat maten för att kunna äta onyttigt. Hmm.... Det tycker jag låter som en dålig plan 🤔 Ta bort allt godis och skit där hemma så går det nog bättre.Som nykter alkoholist så kan jag inte ha öl vin eller sprit hemma. 
23 maj 20 av medlem: J-O A Larsson
Jag har gått ner 25 kg på nästan ett år och jag äter precis som vanligt. Det handlar om att äta med måtta oavsett vad det är. Man kan bli fet på vanlig mat också. Kan bara säga att jag inte stått ut om jag bara var tvungen att äta nyttigt. Det är inte farligt att äta godis, kakor och chips om man bara äter litegrann. Jag tror det är svårt att jämföra alkohol med mat. Alkohol är nåt man helt kan sluta med. Mat kan man inte sluta med för då dör man. Bättre då att lära sig hur mycket man kan unna sig och nöja sig med det. Man får ju känna bäst vad som fungerar och jag tycker det låter som Maxochadam fixar det alldeles utmärkt trots godiset. Risken med förbud är ju att till slut får man så stora cravings så man inte klarar av att stå emot och då vräker man i sig istället, får dåligt samvete och mår skit och har man otur resulterar det i att man ger efter nästa dag med för att man ger upp.  
23 maj 20 av medlem: astho
Okej.För mig är det allt eller inget. 😉👍 
23 maj 20 av medlem: J-O A Larsson

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


maxochadam 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.