elak ostmacka 's dagbok, 24 maj 20

Idag är en sådan där jobbig dag. Spräckte alla gränser igår med flera hamburgare och tårta. Men idag finns ju alla rester kvar från igår.. 1/4 tårta kvar och massor med kakor. Har än så länge inte rört något av det men det är som att hjärnan skriker efter att jag ska äta allt sådant idag också 😅 jag har gett mannen till på tisdag att ta det han vill ha innan jag kastar resten.
Ligger inom gränsen för vad jag kan äta idag och det känns bra.

Visa kostkalendern, 24 maj 2020:
1421 kcal Fett: 77,19g | Prot: 63,51g | Kolh.: 110,77g.   Frukost: Polarbröd Vetekaka, Kokt Ägg. Lunch: Scan Hamburgare, Korvbrödsbagarn Hamburgerbröd, ICA Hamburgerost med Smak av Cheddar, Kavli Hamburgerdressing. Snacks/Annat: Valio Laktosfri Lättyoghurt, Gille Chokladboll. mer...
1700 kcal Träning: Fitbit - 24 timmar. mer...

21 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
En liten kaka kan du nog unna dig men om du inte kan hålla dig inom rimliga gränser så är det nog lika bra att ge bort eller kasta det. 😊 
24 maj 20 av medlem: astho
Vad starkt av dig, du är ju grym 👊 
24 maj 20 av medlem: rarolina82
Astho tar jag en så har jag svårt att sluta 😅 så bättre att jag låter bli. Käkade grönsaker och dippa istället  
25 maj 20 av medlem: elak ostmacka
Ja då är det nog klokt att avstå helt. Jag hade iofs det problemet förut men efter att jag skaffade denna app där man ser vad allt innehåller så gör det att jag har lättare att begränsa mig. Brukar bestämma innan hur mycket jag får ta vilket gör att hjärnan lättare känner sig nöjd. Det går dock inte att ställa fram en hel chipspåse utan då är det lättare med en liten skål och ett par nävar chips och så ställer man undan resten. 
25 maj 20 av medlem: astho
Jag har ”ätardag” på lördagar. Då får jag äta så att jag står still dvs 2000 kcal + det jag tränar bort (alla andra dagar öre that 1500 kcal). Det jag inte äter upp slänger jag. Slöseri? Kanske. Men jag slänger hellre det i soporna än i min kropp :) 
25 maj 20 av medlem: FrökenB
Precis! Mannen min har en förbränning som är helt annorlunda än min men sen har han fysiskt tungt arbete. Tänkte att när han går tillbaka till jobbet på onsdag så får han ta med sig alla kakorna 😂 har klarat av idag att inte röra dom. Tog en bit tårta som var inom ramen för mina kalorier.  
25 maj 20 av medlem: elak ostmacka
åhhh.. jag kan inte ha nåt hemma ! är som en alkis med sprit hemma.. fy vilken kamp.. men ledsen att säga det men jag känner en tröst i att inte vara ensam.. tycker det är så sjukt att föda kan bli sådant problem. styrka o kram och att falla är en sak, att ge upp är en annan... det är knte lätt, då hade vi varit smala o friska hela högen..  
26 maj 20 av medlem: marie.vara1
Starkt att låta bli, vi har alltid godis och kakor hemma vilket gör det svårt för mig men jag hanterar det med att tre träna mer och längre före eller efter intag. Kämpa på! 
27 maj 20 av medlem: EnManSomKämparPå

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


elak ostmacka 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.