Första fuskdagen på 3 månader, endast pga långkörning med en sur sambo som behövde äta och då valde Max, ändå är intaget under 1600kcal totalt.. Men ångest ändå.. Avslutar dagen med lite grönsaker och tacosås..

Visa kostkalendern, 04 oktober 2020:
1544 kcal Fett: 99,19g | Prot: 48,45g | Kolh.: 112,73g.   Frukost: Kinder Kinder Cards. Lunch: Cirkel K French Hot Dog. Middag: Max Green & Garlic, Max Crispy Fries (Liten), Max Grilled Chicken Burger. Snacks/Annat: Santa Maria Taco Sauce Hot, Cocktailtomater, Gurka, Estrella Västkust Chips Ranch & Gräddfil . mer...

18 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Du har ju jätte bra resultat hittills. Ibland behöver kroppen en ätar dag men du ligger ju ändå under vad du förbrukar 🙄 Livet är till för att leva och njuta också - det var du väl värd. Det kommer bli bra. 😉🙏 
04 okt 20 av medlem: Allsun
Snälla ha inte ångest. Tanken är ju att du ska må bra i din viktnedgång. Inte må dåligt av att du äter lite mer nån dag. När du når ditt mål så ska du ju orka leva så resten av livet och det kommer alltid finnas frestelser. Låt viktnedgången ta den tid den tar. 1600 är ju rätt lågt kaloriintag så det ska du absolut inte ha dåligt samvete för. Du har ju gått ner massor så njut istället av att kunna unna dig emellanåt. Sen tar man nya tag dagen efter. Det var säkert bara bra för din kropp att du åt lite mer. Och som sagt 1600 är rätt så lågt om man nu ser det som övertrassering. Själv försöker jag ligga på runt 1700 och det verkar funka det med även om jag titt som tätt ligger över. Kämpa på och ge inte upp. 
04 okt 20 av medlem: astho
Jag är otroligt målinriktad när jag bestämmer mig för något och hatar att frångå en plan, det ger mig ångest, min plan är att öka intaget när målet är nått för att då hitta en balans och behålla vikten, men fram tills dess vill jag vara strikt, jag vet att en dag är ingen dag om man ser till helheten men själva känslan att misslyckas med satta mål ger ångest, det är så jag är som person. På samma sätt som jag känner ångest när folk säger att jag är så "duktig" som gått ner såå mycket, det ger mig en känsla av förväntningar som ska uppfyllas och krav.  
05 okt 20 av medlem: Hypnosmatte
Ja man känner ju sig själv bäst men det lät en aning jobbigt att få ångest bara för att det blir lite för mycket nån gång. Går ju alltid kompensera för det resten av veckan. Man kan ju ligga bra i snittet på en vecka men ena dagen kan det ju bli mer och andra mindre. Det går ju styra lite som man vill. Viktiga är ju att man inte ger upp och att man fortsätter ta nya tag om det skiter sig en dag. 
05 okt 20 av medlem: astho
Det är viktigt för dig själv att skriva i allt du äter, även max-mål o ketchup. Sen tänka på hur du mådde. Du kan gå tillbaka och se i översikten o viktminskningen blev den månaden. Ibland om man ätit för lite kolhydrater kan man inte få energi till tålamod med jobb o hemsysslor, då kan ett maxmål få igång dig, till njutning också. Det är kört om du bara för in skrytdagar o inte allt. Ge dig det i present. 
06 okt 20 av medlem: alvacasa
Jag lägger in allt... Väger all mat och för utemat använder jag deras näringsinfo så.. Sen fotar jag inte allt varje dag 
07 okt 20 av medlem: Hypnosmatte
Oj då,det var inte mycket kolhydrater att deppa över, vi kollade bara på översikten. Tyvärr så är det mycket fett i maxmaten annars är det gott. Bara 30kg kvar till ditt satta mål. Gnäll inte på sambon för en date på restaurang...eller smyg o snacka skit. Brukar märkas. Då kan plötsligt få mer hyra som resultat o påtvingad lågbudjet liv, när hon får nog av att inte få njuta ihop på date 
07 okt 20 av medlem: alvacasa
Skulle inte kalla en drive in på max pga att sambon (som är en han) behövde äta efter att ha snarkat i 3h medans jag kört för en dejt.. Han räknar inte kalorier och äter fritt vad han vill i övrigt..  
07 okt 20 av medlem: Hypnosmatte

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Hypnosmatte 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.