När det enda jag kan tänka på är Kladdkaka, kladdkakesmet, mjölkchoklad, Lind Lindor Mint och allt som har med choklad att göra, vill jag bara skrika SLUTA!!! Tur att jag har proteinpulver med chokladsmak att ta till när suget sätter in, OCH att jag har många mil till affären... Ha en trevlig helg alla medkämpar. Hoppas att NI har choklad hemma... Suck!

30 Anhängare    Stötta   

1 till 20 av 32
Kommentarer 
Suget går över. Man måste bara acceptera en stund av helvete som går över.... (citron vatten funkar för mig🤷‍♀️) 
12 feb 21 av medlem: holm_tobbe
rekommenderar att du kollar på youtubern Iron musket han gör olika lågkalori saker. igår till exempel gjorde jag en version av hans glass på cirka 200 kalorier 
12 feb 21 av medlem: linusskold
Holm_tobbe Tack 🤗 tog en promenad och det känns lite bättre 😃 
12 feb 21 av medlem: killjoy_20
Linusskold Tack för tipset. Ska genast kika in på hans sida 🤗😃 
12 feb 21 av medlem: killjoy_20
barebells proteinbar är goda finns i chocklad smak 200 kalorier och 20gram protein  
12 feb 21 av medlem: you-have-to-believe-in-yourself
Proteinbar ICA mudcake är också supergod☺️ 175 kalorier, 16 gr protein Lohilos chokladglass ☺️ Double Chocolate (175 gr) 219 kalorier, 22,75gr protein 
12 feb 21 av medlem: bunmarva
Haha ännu en härlig bild 😄 hoppas du får en fin helg du också 🥰 
12 feb 21 av medlem: helenica.joh
Råkade hamna på Hemmakväll bland lösgodiset. Min absoluta fiende bland gotta. Går liksom inte att ransonera. Chips, kakor och choklad kan jag dosera men lösgodis e tamejsjutton omöjligt. 😳 Men jag ska göra ett försök. I övrigt vimlar mitt hus av gotta. Som nu tyvärr utökades av det förrädiska lösgodiset. Suck! 
12 feb 21 av medlem: astho
Annars kanske cola light kan funka om du är sugen på gotta för det i sig är ju så väldigt sött så sötsuget dämpas. Å inga kalorier heller. 
12 feb 21 av medlem: astho
Går att göra chokladmousse på vispad äggvita+sötströ som man sen blandar med kakao om det är riktigt illa någon dag😜 Om du har koll på dina vitamin- och mineralvärden, tex att du inte har för lågt kopparvärde som gör att man vill ha just kakao, så kanske det är värt att prova ta chromium tillskott, kan dämpa just det där orimliga sötsuget en del dras med😅 hjälpt mig! 
12 feb 21 av medlem: tjoll
Håller med om lösgodis, väldigt farligt :P Brukade alltid sätta i mig en påse ~200g, ~800 kcal på en helg. Mycket mer sällan nuförtiden dock. Är en sak som är bra med räkningen, man får verkligen upp ögonen för hur mycket kalorier saker innehåller och kan ifrågasätta om det verkligen är värt att äta. 
12 feb 21 av medlem: lwstrlifts
Ett tips för att dämpa chokladsuget kan vara att ha mörk choklad hemma, räcker ofta med en bit (~60 kcal) då tycker jag. Också hört folk tipsa om att käka en liten sked rent kakaopulver, dock ej testat detta själv. 
12 feb 21 av medlem: lwstrlifts
Nåt jag tar till ibland om sötsuget blir för stort är en liten sked proteinella salted caramel. Räcker med en sked eftersom det är ganska sött och har en fet konsistens. Ä kaloriräkning har definitivt haft effekt håller jag med om eftersom det gör att man funderar mer om det man äter är värt det. Å det är lättare att inte ta för många bitar. Nu kan jag t o m dela en semla i två vilket aldrig slagit mig tidigare att man kan göra. 
13 feb 21 av medlem: astho
Poppa inte upp godiset i huvudet mer nu!!! Gör INTE som jag köpte flera kilo lösgodis och chips när det jag fick se hur hyllorna tömdes utomlands. Celluliter på magen är inte värt fredagsmys ångest. Man måste sluta förstöra för sig själv och andra med sockergnäll. Lycka till. Kom ihåg att de som lyckas bäst..... äter både billigt och närinsrikt med disiplin med fasta tider typ 7,9,11,15,17 med tidiga sovkvällar.  
13 feb 21 av medlem: alvacasa
Jobbigt! Har du testat ditt serumjärn och ferritin? Alltså inte Hb = hemoglobin. Vid järnbrist brukar man få dylikt sockersug och just efter choklad eftersom choklad innehåller järn. Be om prover, serumjärn och ferritin, på vårdcentralen.  
13 feb 21 av medlem: Moroten18
Lycka till! 
13 feb 21 av medlem: Moroten18
Den där på 350 kcal är ju isf typ samma kalorimängd som kladdkaka (359 kcal) då :P  
13 feb 21 av medlem: lwstrlifts
you-have-to-believe-in-yourself Tack! Älskar dem, men när jag har de hemma slukar jag dem... Därför har jag inga hemma just nu. Men de är definitivt min favorit! 
13 feb 21 av medlem: killjoy_20
bunmarva Sitter här och dreglar efter att ha läst alla dina tips. Tack <3 
13 feb 21 av medlem: killjoy_20
helenica.joh Tänker alltid på dig när jag lägger upp bilderna. Kram 
13 feb 21 av medlem: killjoy_20

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


killjoy_20 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.