Jag blir inte klok på appen kontra datorn. Ibland när jag lägger in viktminskningen på datorn, händer ingenting på appen och tvärtom. Igår la jag in -0,2 på appen och skulle idag lägga in detsamma på datorn, men då hade det ändrats automatiskt, något som inte hänt tidigare... Suck!

Okej, stadig viktminskning i alla fall. Totalt 6,4 kg neråt. Lång väg kvar, 29 kg. Men även en tusenmilafärd börjar med några steg... Jag ska INTE ge upp den här gången.

Ni är ett sådant stort stöd i den här gruppen. Älskar att läsa era inlägg, även om jag varit lite dålig på det sedan min kära vän dog. Men livet går vidare, om lite ensammare än förr.

Ny vecka, nya tag. Kämpa på medkämpar!

Bilden illustrerar mitt stora chokladsug som jag kämpar med...

31 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Du är duktig som kämpar på mitt i sorgen. ❤️ Å du är inte ensam om att tycka att synkningen fungerar dåligt. Jag har av den anledningen bestämt mig för att alltid använda min iPad då jag uppdaterar mina siffror. Har en samsung mobil och Apple och samsung är definitivt inte överens vad gäller denna app. Ibland har jam måst ta bort bort och ladda ner appen på mobilen för att vikten ska uppdateras så nu kollar jag bara mina värden på paddan eftersom mobilen inte är att lita på. 
23 feb 21 av medlem: astho
AStho Tack <3 Jag har också Samsung, det kanske är där felet ligger. Brukar du bara använda paddan när du lägger in maten också, eller både den och mobilen? 
24 feb 21 av medlem: killjoy_20
Använder alltid paddan när jag registrerar. Mobilen har jag mest om jag vill läsa nåt inlägg och inte har ipaden med mig. 
24 feb 21 av medlem: astho
Sorg efter en väns bortgång fick mig att gå upp 20 kilo, du är stark som orkar prioritera din hälsa och ditt välmående i en sådan situation 💪😿 
24 feb 21 av medlem: stormtid
Astho Jag föredrar datorn men använder mobilen när jag stängt datorn 🤗 
24 feb 21 av medlem: killjoy_20
Stormtid Min väns död fick mig att inse hur viktigt det är att hålla sig frisk. Till det hör att bli av med extrakilon för min del 🥰 Vet hur lätt det skulle vara att ge upp och frossa i choklad, men jag vill leva och vara friskare🤗 
24 feb 21 av medlem: killjoy_20
Heja dig!!💪🏼 
24 feb 21 av medlem: tjoll
Tar gärna mörk 😉 
24 feb 21 av medlem: helenica.joh
Tjoll Tack 🤗 
01 mar 21 av medlem: killjoy_20
Helenica.joh Underbart 👍 det gör jag också 🤗 
01 mar 21 av medlem: killjoy_20

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


killjoy_20 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.