Fjärilsregnbåge 's dagbok, 24 feb 21

Hej! Jag går inte ned i vikt fast jag bara äter 1300 kalorier i snitt per dag. Ska jag sänka ännu mer. Om jag äter för lite under 1250 kalorier så får jag svårt att sova för jag är så hungrig, bara de nätter jag ätit så lite och har känt så har jag gått ner i vikt och man behöver ju sova. Har ni några tips! Och hur många kalorier kan ni äta och gå ner i vikt?

Visa kostkalendern, 24 februari 2021:
1259 kcal Fett: 52,11g | Prot: 68,96g | Kolh.: 119,92g.   Frukost: Rynkeby Ingefära Shot, Pågen Danskt Rågbröd, Svennes Kaviar, Kaffe med Mjölk. Lunch: Gouda eller Edamer Ost, Pågen Rågbröd , Grönsallad med Blandade Grönsaker (Inklusive Tomater och/ eller Morötter), Järpar. Middag: Kaviar, Pågen Danskt Rågbröd. Snacks/Annat: FCB Proteinbar, Deluxe Crème Brûlée. mer...
664 kcal Träning: Gång - 1 timme, Apple Health - 23 timmar. mer...

14 Anhängare    Stötta   

1 till 20 av 27
Kommentarer 
du har kanske inte så mycket underhudsfett, jag försöker hålla mig till 1525-1550 kcal/dygn, men låg på 111kg för cirka 2 månaders sedan och nu cirka 10 kg lättare, men har mycket kvar. 
24 feb 21 av medlem: Rockmammut
Jag har nått min målvikt (minus 24 kg) och jag gjorde det genom att kombinera kosten med promenader, 2 km 5 gånger per dag =1 mil per dag. Och jag har inte mer tid än någon annan, tvärtom, då jag driver tre företag samtidigt och jobbar jämt. Men du kanske redan rör på dig? Annars kan jag rekommendera boken 66 Day challenge av Ulrika Davidsson, den är grym. Jag följde den och då hände det grejer utan att jag gick hungrig. Lycka till.  
24 feb 21 av medlem: Businesswoman012
Tack för tipsen! Jag går ca 1 timme om dagen och har ett relativt rörligt arbete. Kanske jag kommer gå ner mer igen snart, man får pröva sig fram kanske ska sänka kalori intaget något eller äta ännu mer grönsaker till exempel.  
24 feb 21 av medlem: Fjärilsregnbåge
Jag tipsar att du äter hälften av dina kcal under natten och resten under dagen 
24 feb 21 av medlem: seihak0730
Jag äter flera gånger om dagen men fyller tallriken med saker som ser mycket ut, men inte är det. Till exempel så delar jag en tomat i bitar och värmer lite i micron, för jag gillar inte kall tomat. Bara den upptar en tredjedel av tallriken, sedan tar jag melon i skivor. Feta ost och avocado. Tallriken är full och jag blir mätt fast väldigt få kalorier. Om jag blir hungrig på natten tar jag en fullkornsmacka eller omelett. Jag har märkt att jag aldrig är hungrig nu. Turkisk yougurt med banan mättar bra också. Verkar för mig som ju mindre snabba kolhydrater man äter desto mindre hungrig blir man.. Fast det är bara en känsla jag har. Vet inte om det funkar för alla? 
24 feb 21 av medlem: susannefa
Kolla upp din kroppstyp för kanske bör du dra ner på kolhydraterna. Är du inte jättekort så borde du gå ner. Kolla upp du sköldkörtel annars och logga allt du äter. 
24 feb 21 av medlem: astho
Kan tillägga att jag måste ligga på runt 1700 kcal i snitt för att gå ner. Är 1,70 lång mesomorf. 
24 feb 21 av medlem: astho
Du får lite spretiga tips här, så du får ju själv välja vilka som passar dig. En sak som gjorde att min viktminskning satte fart var att jag slutade äta frukost. Äter bara lunch och middag och ibland mellanmål. Går också ca 1,5 h om dagen. När jag äter mer och "slarvar" står jag ändå relativt still i vikt, när jag äter bättre går jag ned. För mig har det funkat väldigt bra för att få det här att hålla i längden, då jag kan ta ut svängarna rätt rejält mellan varven utan större problem.  
24 feb 21 av medlem: petra_sofi
Fick tipset när jag var med i Aftonbladets viktklubb och hade kört fast att det kan saknas fett i kosten, började då ta någon matsked olivolja på salladen och trots kaloriökningen satte viktnedgången fart.  
25 feb 21 av medlem: anol65
Att ge ner i vikt tar tid. Det finns flera saker att tänka på men oftast när nån äter så lite som du gör har man dåligt tålamod och förväntar sig gå ner ett kilo i veckan. Det är orimligt. Det tar månader att se stora skillnader. Sen har vi det här med att beräkna kalorier. Det är svårt och kräver att man är mycket nogrann och ändå kan man göra fel. Kontrollera allt och ifrågasätt allt. Du går ner i vikt om du äter 1300kcal jag lovar. Gör inget extremt gå inte på alla som säger att du ska äta mer. Det är ju helt snett 
25 feb 21 av medlem: gfejs
du får röra på dig mer!! 
25 feb 21 av medlem: melanie281
Tycker du ska läsa på om vad olika experter skriver på nätet. Finns mycket att lära.Sen är alla människors kroppar helt olika och bränner olika mm. I början brukar man ha lättare att tappa i vikt. Det är heller inte så svårt och invecklat som många här inne ofta skriver om Så hitta ditt rätta kaloriintag per dag, planera din mat, logga allt mm så ska du se att det kommer lösa sig. Ps någon skrev att du skulle äta hälften av ditt matintag på natten. Absolut det dummaste jag hört. En riktig amatör som skriver så. Lycka till, och du kommer hitta just det sättet som passar dig bäst. 😃 
25 feb 21 av medlem: 63sommar
Cardio o styrketräning sen ligger du alldeles för lågt skulle jag säga på kalorier det kan bli så att kroppen istället då tar av dina muskler. Att gå ner i vikt tar inte en vecka eller 2. Det tar lång tid så det krävs tålamod o hård träning sen kommer resultaten. 
25 feb 21 av medlem: johannes8519
Jag kan ligga runt 1700 kcal och ändå tappa drygt 0,5kg i veckan. Äter inga halvfabrikat och uppskattar inget utan väger allt. Är du säker på att du lyckas registrera allt?  
25 feb 21 av medlem: Finally1986
Michael Mosleys effektiva 800-metod. Har kört den med fusk (är ofta runt och strax över 1000 kCal) sedan 28/12. Prova med grönsaker när du är hungrig. Och framför allt drick. Det kan vara törst. 
25 feb 21 av medlem: tonijoh
Det e ingen idé o tänka på att sänka kalorier, att gå ner i vikt gör it bara med maten utan levnadssättet. T.ex. bra rutiner som sova bra, äta bra, träna mycket o länge och dricka mycket vatten. Du kan antingen förlora muskler eller fett vilket man gör på olika sätt, sök och ta hjälp av andras erfarenheter. 
25 feb 21 av medlem: Nattis Samaan
Ser ut som att du bara hållit på sedan den 7 februari, det är inte särskilt lång tid. Minska inte ännu mer, 1300 är redan lågt! Ha lite is i magen. Var extra noga med att du verkligen räknar rätt om dagarna, och se till att du rör på dig, och om du inte redan gör det: styrketräna! :) 
25 feb 21 av medlem: Mopsig
Hej. Jag gick upp när jag typ svalt. Blev mer och mer desperat. Tillslut sa en dam till mig att jag måste äta normalt för att öva upp metabolismen och äta en vitamineral tablett. Jag valde Apotekets burk med grönt lock. Varje dag, jättebra! Äter en normal fördelning av kolhydrater och mindre fett än pigga människor. Välj bönor,gula ärtor mättar över natten. Stå upp på kvällen och vagga lite, det bränner mer än man tror och tröttar ut. Lycka till 
25 feb 21 av medlem: alvacasa
Obs 1300kcal är minsta gränsen per dag på Fatsecret om man är stillasittande. det blir minst 165 kcal kolhydrater per dag. Mosley faste metod kan inte börja använda detta forum och lura tjejer till svält. (hans patienter smygäter nog på natten) 
25 feb 21 av medlem: alvacasa
Det ser ut som du började din viktresa den 7 februari, det är ju bara drygt 2 veckor. Du har gått ner ca 1 kg. Man brukar säga att en hälsosam viktnedgång ska ligga på 0,5 kg per vecka och du ligger ungefär där. Snabbare vill du inte gå ner då risken är att ett större kaloriunderskott skulle leda till muskelförlust. Nej, fortsätt bara med det du gör, var noga med kalorierna så kommer du att gå ner långsamt på ett hälsosamt, långvarigt sätt :) Tyvärr väntar sig många för snabba resultat och ger upp på vägen. Se det så här, det har tagit tid för dig att lägga på dig vikten, det tar tid att bli av med det. Heja heja!:) 
26 feb 21 av medlem: jessica.degerman

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Fjärilsregnbåge 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.