Nachos på libabröd efter ett pass på gymmet.

Visa kostkalendern, 20 mars 2021:
1726 kcal Fett: 67,62g | Prot: 75,40g | Kolh.: 194,05g.   Frukost: Familjen Dafgårds Wienerbröd Vanilj. Lunch: Santa Maria Taco Sauce Hot, Arla Riven Ost Mozzarella, Liba Bröd Liba Original. Middag: ICA Babyspenat, Cocktailtomater, Gurka, Santa Maria Taco Sauce Hot, Vitlöksdipp, ICA Nötfärs 12%, Liba Bröd Liba Original. Snacks/Annat: Hallon, Arla Mild Kvarg Blåbär, Olw Naturchips Gräddfil & Lök. mer...
2837 kcal Träning: Fitbit - 24 timmar. mer...

32 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
🙌 
20 mar 21 av medlem: Mycifer1
Har du blandat lättkvarg(=proteinrik) med chunky Taco Salsa ? Det är visst bra med Spenat färska blad innehåller a och k vitamin. Jag brukar äta kokta potatis bitar till, det går snabbare att koka småbitar typ 16 av en potät. Lätt att äta tycker vi 
21 mar 21 av medlem: alvacasa
Det är vitlöksdipp på larsas grekiska yoghurt och tacosås  
21 mar 21 av medlem: Hypnosmatte
Spenat är nyttigt, men innehåller oxalat som binder en rad mineraler i kroppen och kan då orsaka brist på mineraler som kalk, magnesium, zink, mm. Särskilt rå spenat. Kan även ge njurproblem och ledsmärtor i tår pga gikt. Man bör tillaga/äta spenat med tex mjölkprodukt. Små barn ska inte äta mycket alls. Läs gärna mer på nätet. Vid viktnedgång och matminskning kan det ändå vara risk för brist på mineraler då man inte får i sig tillräckligt. Lycka till!  
21 mar 21 av medlem: Moroten18
Babyspenat är mildare än vanlig spenat och ska helst inte tillagas innan, sen gäller allt med måtta och kanske inte varje dag precis som allt annat, med tanke på hur besprutat det mesta är oavsett ekologiskt eller inte så är det en avvägning.  
22 mar 21 av medlem: Hypnosmatte
Jo, kanske så och lagom är ju bäst, men mängden oxalat i spenat påverkas ju inte på det sättet. Menar att det innehåller bra mineraler och ämnen men att det även binder och "stjäl" mineraler I kroppen om det äts rått. Det har blivit så poppis ju nu med rå babyspenat men det är rätt okänt detta med oxalater.  
22 mar 21 av medlem: Moroten18
Fast med yoghurtsåsen till får man mjölkprodukt till spenaten som kan binda oxalater. Funkar ju bra i denna måltid.  
22 mar 21 av medlem: Moroten18

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Hypnosmatte 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.