Jag har kört på med kickstarten i snart två veckor nu och är fortfarande inte hungrig. Alltså jag menar att det liksom räcker med shakesen. Men jag äter nåt enstaka mål här och där för magens skull.
Det känns på samma sätt som när jag slutade röka för 19 år sedan, väldigt enkelt för att jag är så bestämd att lyckas. Jag hoppas det fortsätter så.


Men annars vet jag ju att vägen till att lyckas är mycket krokig och min ämnesomsättning inte är den bästa. Ja självklart går man ner då man ligger på 800 kcal per dag men jag ska ju inte leva på det i evigheter. Sen när jag börjar äta sådär 1200-1300 kcal så kommer det att gå sakta, det vet jag ju efter två vändor här. Och jag ska ju inte ens räkna kcal, utan jag ska ju äta Liz-portioner. 😀 Jag bara vet att små portioner är lösningen. För när jag räknade gissade jag ofta. Det var nog inte så smart. Men nu är det nya tider - strålande tider! Härifrån och nu!

Visa kostkalendern, 09 maj 2021:
832 kcal Fett: 36,50g | Prot: 66,40g | Kolh.: 50,88g.   Frukost: Naturdiet Caffé Latte Shake. Lunch: Herbalife Formula 1 Cappuccino. Middag: Herbalife Formula 1 Cappuccino. Snacks/Annat: ICA Makrillfilé i Tomatsås. mer...

8 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Jag tycker det gått bra att följa denna metod med 2kg nedgång per månad. Why suffer more? 20kg på 10månader utan tjurighet på fredagar 
09 maj 21 av medlem: alvacasa
Det fixar du. Vill du äta små portioner så kan jag tipsa om assietter. Då lurar man ögat en del också. 
09 maj 21 av medlem: astho
Heja på dig! 
09 maj 21 av medlem: MamaMary69
Bra jobbat 👏🤗 
10 maj 21 av medlem: killjoy_20

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.