Älskar endorfiner! Mår så himla bra just nu. Cyklar, promenerar och njuter av den fantastiska sommarvärmen som äntligen har kommit.

Även om det inte märks värst mycket på vågen, -0,1 den här veckan, så har fettprocenten minskar med ett rejält skutt och muskelmassan ökat mycket. Då spelar siffran på vågen egentligen ingen roll, även om BMI står och stampar på samma ställe.

Fullproppad av endorfiner njuter jag av livet och kämpar på med vikten.

Om det inte hade varit för allt ert stöd hade jag nog gett upp för ett tag sedan, men jag kämpar på, uppmuntrad av alla era ord, era framgångar och för att ni är de ni är. Ni är bäst! Kämpa på!

40 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Glädjer mig njut life can be so good 👏💪💃🌞 
07 jun 21 av medlem: Öste
Öste Tack 🤗🥰 vi kämpar på tillsammans 😍 
07 jun 21 av medlem: killjoy_20
Viktigaste är att du mår bra och njuter av både fint väder, god mat och motion 😊💕 
07 jun 21 av medlem: Terese3000
Terese3000 Ja precis så resonerar jag. Det är så underbart ute nu att jag inte vill vara inomhus 🤗🥰 
07 jun 21 av medlem: killjoy_20
Underbart! 👍💪🌞 
07 jun 21 av medlem: astho
Astho Tack 🥰🤗 vi har ju bara ett liv och måste se till att njuta så mycket vi kan. Imorgon är det dags för en ny cykeltur. Har du simmat den här veckan? 
08 jun 21 av medlem: killjoy_20
Helt rätt killjoy. Man måste få njuta i livet. Skönt med cykling när det är varmt ute. Jag var faktiskt och simmade imorse. De har ju flyttat ut badet nu så det är uppvärmd utebassäng som gäller. Härligt att simma under bar himmel. 🌞 
08 jun 21 av medlem: astho
Astho Ja, det fläktar så gott när man cyklar. En granne som jag mötte förfasade sig över att jag cyklade i den värmen, men jag njuter bara av de svalkande ljumma vindarna. Det är när man kliver av cykeln det blir varmt. Skönt med en simtur. Njut! 
09 jun 21 av medlem: killjoy_20
Samma här vågen står still upp 400 gram och ner några hundra inte ge upp för jag vet att jag rör mig mer och äter bra och det är det viktigaste😀blev lite överraskad när jackan inte var så trång så nog händer det något😁👍 
11 jun 21 av medlem: Pillan64
Pillan64 Bra tänkt. Jag känner också det på kläderna och hör det på folks kommentarer. Det får ta lång tid. Det gäller bara att inte ge upp. Kämpa på 🤗🥰 
16 jun 21 av medlem: killjoy_20

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


killjoy_20 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.