Äter rester, inte helt tokigt.😊
(143 kcal på bilden)

Visa kostkalendern, 02 augusti 2021:
1585 kcal Fett: 83,78g | Prot: 138,55g | Kolh.: 60,77g.   Frukost: Dala Ägg Ägg, Wästgöta kloster Munkens Svarta 10%, ICA Basic Kvarg Lätt 0,3%. Lunch: Isbergssallad (Inkluderar Crisphead Typer), ICA Kycklingspett . Middag: Bregott Mellan, Falu Råg Rut, Falbygdens Cambozola Ost, Körsbärstomater, Stekt Kycklingklubba Ingen Bestrykning (med Skinn), Isbergssallad (Inkluderar Crisphead Typer). Snacks/Annat: Vindruvor, Pasta till guldmjölk, ICA Havredryck Naturell. mer...
1680 kcal Träning: Google Fit - 24 timmar. mer...

24 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Jag är också inne på rensa skåpen. Åt 100g spagetti till frukost känner mig stark o pigg. har inte ätit vete sen jag fick trodde kolhydrater var övervikten.... Men det var min höga fettintag som inte funka. Mår bra av vete faktiskt o de innehåller 12g protein... men nu ser jag att det räcker fram till stor kaffelatten på fikat o pigg till lunch. Jag mår bättre med minst 175g kolhydrater per dag. Gått ner 30kg nu efter 4år här trixande med trötthet o depp. 
03 aug 21 av medlem: alvacasa
@alvacasa oj, det var många minus på vågen det. Jag fuskade i söndags och vi åt buffé samt åt tårta. Vågen visade uppåt efter det, men jag tror det kommer vända neråt igen. Blir lite orolig dock hur jag skall klara av att hålla vikten sedan. Om jag nu så lätt får upp. Men, men, det visar sig. 🙂 
04 aug 21 av medlem: -Millan-
Det var därför jag inte ville gå ner allt samma år. Att tacka nej om man äter ihop kan få andra negativa konsekvenser, att man inte blir hembjuden till någon. Man kan hålla det lite hemligt också. Jag ville dessutom få nyttiga rutiner som passade min kropp och knopp. Va inte rädd för att äta. Det är livsfarligt.  
05 aug 21 av medlem: alvacasa
@alvacasa nej, jag är absolut inte rädd för att äta. Förundras mest över hur mycket man kan pendla upp och ner i vikt. Har sett baksidorna av att vara rädd för mat tyvärr (hos andra). Nu äter jag mycket renare mat (halvfabrikat kan innehålla mycket salt tex, som gör att kroppen binder vatten)  
07 aug 21 av medlem: -Millan-

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


-Millan- 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.