Så var den vågen bara ett minne blott. Vågen har krånglat ett tag, men när den ena dagen visade +25 kg och nästa dag +35 kg var det dags att låta den gå till de sälla jaktmarkerna. Med andra ord vet jag inte vad jag väger idag. Men jag vet att jag INTE har gått upp 25-35 kg på några dagar. Trots att jag har ätit choklad, som jag fått smak för igen. Tack och lov!

Nu inväntar jag den nya vågen jag har skickat efter och hoppas på att den på något mirakulöst sätt ska ha fått mig att gå ner i vikt. Iallafall kan den inte visa värre siffror än den gamla som jag har slängt ut.

Tänk på att livet inte bara är kilo och kalorier, det gäller att leva också. Rätt som det är är det sista dagen i vårt liv. Ibland går det fortare än man anar. Var rädda om er och njut av livet! Jag njuter av min choklad :-)

14 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Välj ut en skjorta du vill passa in i så slipper du mekanik o el. Du sparar in en rejäl slant om du följer denna sajts bantningsmetod. Jag kör måttband 80cm midjemått sa hjärtläkaren 
13 dec 21 av medlem: alvacasa
Men va skönt. Nu hör jag att ordningen är återställd och du är frisk att äta Lindor igen. 😂 Själv råkade jag höra hur sonens skänkta lösgodis ropade till mig och i affären ropade lussebrödet. 😱 Men imorrn är en annan dag. 😎 
13 dec 21 av medlem: astho
Alvacasa Det låter som en bra ide att bara köra måttband. Ska mäta mig imorgon 🥰🤗 
13 dec 21 av medlem: killjoy_20
Astho Älskar dina kommentarer 🥰 ja nu är ordningen återställd 👍🤗 
13 dec 21 av medlem: killjoy_20
Vem mer här är på viktökande mediciner och kämpar mot extra hunger, en kamp jag ofta förlorar. 
14 dec 21 av medlem: Mkaad79
Meitdaniels Det låter jobbigt. Jag har upptäckt att protein är bra för att dämpa suget. Ägg eller proteindrink. Hoppas det fungerar för dig också.  
16 dec 21 av medlem: killjoy_20

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


killjoy_20 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.