Vaknade kl 10...och jag skulle vara någon helt annanstans kl 10, så det blev att fixa kaffe hemma och köpa en färdig fralla på COOP, och sedan åka till Paradiset i Haninge, eller egentligen Huddinge. Där blev det en skön vandring/promenad till utsiktstornet vid Tornberget...och fika också.
Så, frukost/lunch blev kaffe och en fralla. Helt ok.
Till middag blir det blomkålssoppa, har ett helt huvud i kylskåpet.
That´s it för idag.
Så skönt att ha bestämt sig för att gå ned i vikt...får se på måndag om det hänt något på en vecka...
Reggade smörgåsen här, men kolhydrater mm stämde inte riktigt, vilket inte spelar någon roll egentligen.

Visa kostkalendern, 29 december 2021:
243 kcal Fett: 20,00g | Prot: 9,50g | Kolh.: 6,00g.   Frukost: Gøl Klassisk Grov Leverpastej. mer...

5 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Bra jobbat! 💪 Själv ska jag strax bära in sista pallen pellets. Imorrn kommer jag väl inte ur sängen. 😳 Har tagit en paus från loggandet över jul och nyår men sen är det dags igen. 
29 dec 21 av medlem: astho
Tack @astho. Det känns så enkelt när man är motiverad. Jag har inga problem med att inte äta skräpgrejer, och senast jag gick ned i vikt, ca 8 kg då, så hade jag en sak som jag unnade mig varje lördag...och det var en öl. Det var lagom, och jag saknade inte heller godis, chips, bullar mm...dvs rena rama skräpenergin. Sedan tappade jag det och från den vikten har jag nu gått upp 12 kg. Det känns inte ok. På måndag blir det spännande att se vad vågen visar...ja, iofs så väger jag mig varje dag "bara för att", men det som betyder något är viktförändringen från måndag till måndag. Jag har sett din viktutveckling, och ser också att du bara har lite kvar till ditt mål. Samtidigt har du legat på din nuvarande vikt ett tag. Det kanske är din trivselvikt nu. 
29 dec 21 av medlem: Ultramannen
Skönt att slippa cravings efter gotta. Jag har alltid ett lager chips, kakor och choklad hemma och konstigt nog så har jag lärt mig att det går att begränsa intaget bara jag har koll på kalorierna. Det är när jag inte loggar det går överstyr så därför har jag bestämt mig för att logga det jag stoppar i mig eftersom det ger mig kontroll. Väger mig gör jag en gång i veckan men nu över jul kanske det går lite längre så man hinner få ner vikten lite innan man ställer sig på vågen. 😂 Har blivit alldeles för mycket onyttigt på sistone men snart är det slut på det. Skulle nog vara lättare att hålla vikten om man tränade men jag känner inte att orken och tiden finns där riktigt. Älskar ju egentligen att träna men fixar inte att träna bara typ 2 ggr i veckan. Är lite allt eller inget så jag behöver få in en vana varje dag om det ska bli av. Försöker dock simma en gång i veckan på friskvårdstimmen på jobbet. Å stått still någorlunda i vikten har jag gjort ett år och det har att göra med att jag trivs rätt bra i en vikt jag har. Hade som mål från början 65 kg men sen sänkte jag det lite på skoj men har inte överdrivit mig mycket för att nå dit. Nu känner jag dock att jag gått upp lite för mycket på sistone så jag behöver skärpa till mig efter julhelgen. Men jag vet ju hur jag ska göra vilket känns lugnande. Gott nytt år på dig! 🎇🎆 
30 dec 21 av medlem: astho

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Ultramannen 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.