En kort kommentar är på sin plats här.

Jag kommer inte att kommentera någon annans inlägg. Vill inte bidra till något som inte är bra. Vet inte om jag kommer att fortsätta skriva här. det känns plötsligt inte kul.

Ge mig några skäl till att jag ska vara kvar här?

5 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Trist att du känner så. 😢 Tanken är ju att ge stöttning och pepp till alla som kämpar. Jag tycker det är jättekul att läsa dina inlägg. 👍 Nu vet jag inte varför du känner som du gör men jag älskar denna app och man känner att man inte är ensam. Men du behöver absolut inte känna att du måste kommentera eller skriva egna inlägg utan du kan ju använda appen ändå för att logga intag och ha koll på kalorierna. Så behåll appen oavsett om du skriver inlägg eller ej. Ha det bra och fortsätt kämpa! 💪 
03 jan 22 av medlem: astho
Ok då @astho, jag stannar kvar...jag kommer inte att kommentera andras inlägg, utan bara skriva egna. Jag har inte appen, kommer inte skaffa den heller. Jag loggar inte intag och kalorier...jag behöver inte det, har bra koll ändå på det. Jag äter regelbundet och jag äter mindre, jag äter varierat och jag äter gott. Jag tränar och jag går ned i vikt. Jag kommer att fortsätta att skriva och jag kanske kan motivera och peppa andra med mina inlägg. Jag är mer utförlig i det jag skriver i min blogg. 
03 jan 22 av medlem: Ultramannen
Låter jättebra tycker jag. Kör på det. 👍 
03 jan 22 av medlem: astho
Du ska stanna kvar här, för att inse att man inte är ensam. Vi är många i samma båt. Sen kan du ju hoppa över att kommentera om du vill. Men stanna och fortsätt kämpa ❤️ 
03 jan 22 av medlem: maxochadam
Ok då @maxochadam, jag stannar kvar. Kan mina inlägg och så hjälpa till så är det bra. Kämpa på där ute. God fortsättning! 
03 jan 22 av medlem: Ultramannen

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Ultramannen 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.