11 jan...Min frukost: Två Wasa sport med Bregott, hushållsost och tomat på, äggröra på ett ägg, te (grönt såklart) och en apelsin. Ja, vatten också.

Vikten ligger kvar som igår...helt förståeligt.

Jag har covid, enligt testet i helgen, har beställt PCR-test som kommer senare idag eller morgon. Eftersom jag genomgick en hjärtoperation (in via ljumsken) i december så har jag lite koll på min puls, och covid har gjort att den är ca 15 slag högre in normalt. I helgen var den betydligt högre då jag hade feber. Nu känns det bara som en mild influensa, alltså lite mer än att ha en förkylning.

7 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Oj fy va hemskt. Vilka läkemedel ska man ta vid covid? 
11 jan 22 av medlem: alvacasa
@alcavasa...man tar inga speciella läkemedel vid covid...det är en virusinfektion, som kroppen själv hanterar. Jag tror att jag klarar mig bra för att mitt immunförsvar är ganska bra och att jag sällan är sjuk i vanliga fall. Har åxå tagit 2 av vaccinsprutorna. Skulle tagit den 3e i morgon, men jag tror inte de vill ha mig där just nu. Attjo, prosit! Har föresten skrivit ett nytt inlägg på min blogg vikt2022.wordpress.com om intresse finns. Kommentera gärna, så blir det lätt att följa den. Jag kommer att skriva personliga saker där, mer än här. 
11 jan 22 av medlem: Ultramannen
Skönt att du mår bättre än några dagar sen 😊. Fortsätter krya på dig 🤗. @ alvacasa jag kan tänka bara typ ibuprofen som febernedsättande om man inte är jätte sjuk 
11 jan 22 av medlem: mermsie
@alcavasa, aha, jag förstår...ja, jag har tagit någon tablett mot huvudvärken...vid två tillfällen. Jag var tvungen att titta vad jag tar så att det inte krockar med någon av hjärtmedicinerna. Jag tar nog ingenting mot febern om det inte är jättehög feber. Jag är ingen pillermänniska, även om jag sedan 1 juli ätit väääldigt mycket medicin, men det har ju med mitt förmaksflimmer att göra, som nu är åtgärdat med en ablation. Ska på återbesök i mars, och jag hoppas verkligen att jag slipper allt vad medicin heter under våren. De jag tar hindar att pulsen stiger för mycket, och då blir det konstigt när man tränar, då pulsen ska stiga. Nåja, nog om det. Covidsituationen verkar vara betydligt bättre, så jag hoppas att det redan har vänt. 
11 jan 22 av medlem: Ultramannen
Usch va jobbigt. Träna inte med infektion då kan du dö. Men när du är helt frisk så hörde jag att man kan träna 20sek och vila helt still 15sek. Man behöver inte öka pulsen länge sa de på tv(engelsk forskning) det gäller även allt man gör att man kan öva upp stilla vila ofta tex vid matlagning där man ofta är lite stressig. Men träna bara utan infektion och efter läkarens regler 
11 jan 22 av medlem: alvacasa
Tack @alvacasa. Jag tar hälsan på stort allvar och ska inte träna nu. Det är inte förrän 20 mars som jag ska springa 5.5 km. Det fixar jag enkelt...är van att springa.  
11 jan 22 av medlem: Ultramannen

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Ultramannen 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.