Nya tag efter en sommar och höst med tankar på annat. Provar en egen variant av South Beach Diet, kör direkt på fas två och inkluderar långsamma, grova kolhydrater samt frukt i dieten. Annars tänkte jag satsa på mycket protein, ägg och kött, samt fiberrika och svårsmälta grönsaker som blomkål och morötter.

Planen är att i förväg göra måltidsplaner och träningsschema för att sedan följa dessa varje dag. Inser att nu i jul är det lätt att det slinker ner lite annat, så är nöjd med 0,5 kg i veckan och tillåter mig själv några godsaker i form av chokladtryffel, pepparkaksdeg och lussebullar.

I träningsväg siktar jag på powerwalks 3-4 dagar i veckan och annan träning övriga dagar. Crossfit, zumba, tabata och annat jag hittar kommer fylla ut och kännas roligt.

Visa kostkalendern, 11 december 2014:
1215 kcal Fett: 38,93g | Prot: 54,80g | Kolh.: 167,85g.   Frukost: Surdegsknäcke, Smörgåsmargarin, Wild Berries, Apelsiner, Kokt Äggvita. Middag: Morötter, Blomkål, Isbergssallad (Inkluderar Crisphead Typer), Köttfärssås. Snacks/Annat: Skogaholm Pepparkaksdeg, Lockarp Lantkubb, Lussekatt, Apelsiner. mer...
1957 kcal Träning: Aerobic - 30 minuter, Sittande - 11 timmar, Vila - 3 timmar och 30 minuter, Sömn - 9 timmar. mer...

   Stötta   


     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


mariie94 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.