Ni som liksom jag har nått er målvikt, hur gör ni för att hålla vikten? Räknar ni fortfarande kalorier hela tiden eller bara när vikten går över en viss nivå? Självklart ska man äta nyttigt och träna, men jag är ändå rädd för att gå upp i vikt igen. Jag har svårt att hålla igen på kalorierna utan att logga dem.

Visa kostkalendern, 20 oktober 2022:
1536 kcal Fett: 69,84g | Prot: 70,58g | Kolh.: 163,69g.   Frukost: ICA Laktosfri Lättmjölk, Pågen Grötbröd, Arla Lätt & Lagom, Kalles Randiga Kaviar. Lunch: Barebells Double Bite Peanut Crisp, ICA Stora Vita Bönor, Milda Culinesse, Kokta Linser, Morötter, ICA Krossade Tomater, Fontana Halloumi, ICA Matlagningsgrädde, Vitt Ris (Långkornigt, Kokt). Middag: Arla Hushållsost 26%, Arla Lätt & Lagom, Wasa Husman, Winborgs Pepparrotsvisp , Spoons Grön Ärtsoppa. Snacks/Annat: Pistaschnötter, Äpple. mer...

8 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Jag loggar fortfarande de flesta dagar, men mest för att hålla koll på proteinintag. (men hoppar över ibland när jag inte orkar, om det är kalas och liknande skippar jag det helt..) tänker att man med tiden lär sig ungefär hur mycket man ska lägga på tallriken med ögonmått och då kan man avveckla loggandet men tills man känner sig trygg i det är ju kcalräknade ett bra hjälpmedel.  
21 okt 22 av medlem: Lorilarfer1
Ok. Tack!  
24 okt 22 av medlem: miapia123

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


miapia123 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.