Har satt ett nytt viktmål för 2023 på 50kg. Det är -2.3kg från nu.. Inte så mkt men har hört att de sista kilona kan sitta som berget då kroppen inte vill släppa på reserverna.
Jag testar och ser hur kroppen reagerar. Blir det inte bra för mig kommer jag höja målet igen. Vill bli av med lite hull på mage och innanlår, men går ju inte att punktförbränna fett så får se om man blir för smal i ansiktet istället. Vill inte heller tappa prestanda i träningen. Så jag får prova mig fram..
52,3 kg Tappat hittills: 21,7 kg.    Kvarvarande: 0,3 kg.    Kosten följs: Ganska bra.
Tappar 0,4 kg per vecka

11 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Oj, det går mycket bra för dig 
29 dec 22 av medlem: raschkatten
Pepp pepp 💪💪💪 
29 dec 22 av medlem: raschkatten
Va duktig du är👏 Nyfiken, får jag fråga hur lång du är? ( Jag är 166 och har satt 68 som målvikt. Det är högt men jag är över 50 och har vägt så himla mycket så länge, jag skulle nog bli en skrynklig påse på ett skelett om jag lyckas går ner allt)  
30 dec 22 av medlem: ~Nilla~
rekommenderar att ha ett lägre kaloriunderskott under längre tid kanske ca 150 under maintenance desto lägre underskott desto lägre risk att du förlorar muskelmassa istället för fett 
30 dec 22 av medlem: linusskold
@Nilla jag är 164cm (36år) så 50kg skulle va ett absolut lägsta för mig på bmi för att stanna på normalvikt. Egentligen spelar ju inte kilon nån roll, är mer att jag vill framhäva musklerna som finns genom att minska underhudsfett. Men som sagt så får det inte börja kosta muskelmassa så lugnt och försiktigt är väl planen. Får se hur det går och utvärdera efter hand.. 
30 dec 22 av medlem: Lorilarfer1
Muskler är ju onekligen snyggt. Att må bra är det viktigaste. Jag vill kunna använda min kropp, den kommer aldrig bli snygg. Vi får se vad vi åstadkommer under nästa år. Du är en förebild🤩 
30 dec 22 av medlem: ~Nilla~
Nilla håller med, funktion och mående är absolut det viktigaste. jag har ändå haft turen att vara i stort sett frisk och skadefri (har blivit mkt bättre efter en skada i höstas) och har läkt bra efter kejsarsnitten så magen klarar av att träna. så jag har väl lyxen att kunna fokusera på de estetiska aspekterna nu när jag kommit en bit på väg. sen vad som är snyggt är ju en smaksak och man får ju va nöjd med att försöka va den bästa versionen av den man är❤ 
30 dec 22 av medlem: Lorilarfer1
Du är smart som tagit tag i vikten innan den spårat ur. Kul att kunna finslipa och få en fin kropp. Jag ångrar att jag inte brytt mig tidigare. Bara stoppat huvudet i sanden (läs glassbyttan😉) och ignorerat min kropp. Men visst är det så att nästan alla är missnöjda med något på sin kropp? Det kanske bara är som dom säger, men jag vet ingen som är helt nöjd. Min dotter har den snyggaste kropp man kan tänka sig. Hon är 25 år, tränar mma och lyfter vikter. Men hon har komplex över sina tår! Hallå! Vem fan bryr sig om hur tårna ser ut? Men det är hennes känsla. Kan man någonsin bli helt tillfreds?  
31 dec 22 av medlem: ~Nilla~
Ja jag tror det är så. Ingen är nog helt nöjd. Trist att det ska va så.. 
31 dec 22 av medlem: Lorilarfer1
Jo man blir aldrig nöjd, alltid har man nåt komplex att gå och dras med också. Jag är helfet men har komplex för min vidriga dubbelhaka. Tyvärr hade jag ändå lite av den när jag var smal förut också. Det är bara den jag ser i spegeln, tyvärr. 
31 dec 22 av medlem: raschkatten

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Lorilarfer1 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.