Jag är min egen möjliggörare! Jag fick nåt slags supersug efter jag gått och lagt mig igår och klev upp och åt all köttfärssåsen som jag lagt i en portionstallrik. Hamnade på 82g protein och 130 g fett (men bara 14g kolhydrater) igår räknade jag ut nu. Kanske inte sååå farligt men inte bra ändå att jag kliver upp och äter sent på kvällen.

Jag har fan ingen karaktär!

När suget kommer går det inte att det finns något som är lätt att hämta. Men det kunde varit värre. Det kunde varit en hel chokladkaka! Och att jag inte börjat nån ny viktresa.
Men den här möjliggöraren som bor i mig måste jag avhysa på nåt vis. Vad håller hon på med? Går och hämtar mat på nätterna?! På dagarna går det så bra. Men gör jag nån god middag för att ha några dagar så är det som att ha godis hemma! Vad ska jag göra? Lägga taggtråd från sängen till kylen? Hjälp mig, hur ska jag tänka?

9 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Köp vatten melon om du nu får såna cravings eller Oliver .. 👍 
25 feb 23 av medlem: Zakarias Gabriel
Tinel vasik. Jag äter lchf så jag äter inte frukt. Men Oliver var ett bra tips 
25 feb 23 av medlem: raschkatten
Qasik. Jo jag tror att jag är matmissbrukare. I allafall när jag ser tillbaka till före jag började med detta. Jag äter lchf sen 20 december. Jo smart att frysa, det borde jag göra. Frukt och rotfrukter ingår inte men oliver fick jag nyss tips om, har jag alltid hemma. Igår var jag mätt när jag lade mig men började tänka på den goda köttfärssåsen och då var det kört. Hade den varit fryst hade jag inte idats ta fram den. Så tack för dina förslag! 🌺 
25 feb 23 av medlem: raschkatten
Jag går och lägger mej med 3 ägg i magen😅 Jag är som dej, det blir en fix idé om jag vet att det finns något i kylen, men ägg innan läggdags fungerar bra för mej. 
25 feb 23 av medlem: Nonni2
Låter helt okej, omräknat så är det ca 1600kcal. Så låter som en helt okej dag 😉 
25 feb 23 av medlem: Matte J
Kan nån hjälpa mig hur räknar kalorier och maten som är bra för att minska vikt 
25 feb 23 av medlem: khaliidabdi143
Kalidabdi143. Du väger maten du äter och skriver upp den här i appen i dagboken. Då ser du att viss mat och dryck har alldeles för mycket kalorier. Onödigt att äta. För att veta hur många kalorier du ska äta är det bra om du kollar här i appen hur högt RDI du har. 
25 feb 23 av medlem: raschkatten
Raschkatten. Jag har under en period vaknat på nätterna och är hungrig. Tar en Husman med något på och ett glas mjölk och somnar sedan gott. Kan vara att du fått i dig för lite av något. Det går med all sannolikhet över rätt som det är. Lycka till. 
26 feb 23 av medlem: brittperson
Läser just en bok "24 timmarskoden" Kan rekommendera. Handlar om hur tajming av mat och sömn ger effekt på vikt. Enligt boken är det alltså inte bra att äta på natten.https://www.bokus.com/bok/9789178872220/24-timmarskoden-hur-tajming-av-mat-somn-och-traning-ger-effekter-pa-hjarna-immunforsvar-och-vikt/?gclid=Cj0KCQiAo-yfBhD_ARIsANr56g6plw4gkSVBe0nASzbpi7Z767t5DqGwQwHRUrlZsplY8BtlH9xMxkwaAldcEALw_wcB 
26 feb 23 av medlem: susannefa
Koka lite buljong drick det varmt i sängen 
26 feb 23 av medlem: zox64
Du kanske får i dig alltför lite energi under dagen?  
26 feb 23 av medlem: lindajozic
Det är inte det att jag är hungrig. Det är ett sug och en fix idé. Jag gjorde så när jag gick upp i vikt förra året. Kunde äta dubbla middagsportioner och ändå kliva upp på kvällen/natten och hämta en stor chokladkaka och vräka i mig hela. Så mitt beteende är inte friskt. Men det händer inte hela tiden. Nu har jag varit ”duktig” i några dagar. Mycket pga att jag inte har nåt färdigt i kylen.  
27 feb 23 av medlem: raschkatten
Säg till när du vet hur du "vräker" den där möjliggöraren.... jag har en envis sån jäkel här oxå 😒 å den jäkeln lyssnar inte på mig öht, envisa "monster" 😜  
27 feb 23 av medlem: Yazzeau

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.