Jaaa, jag hade tappat några hekto i morse. Så min ansträngning igår hjälpte. Men jag reggar först imorgon. Och hoppas på att jag fortsatt ner lite till.

Så jag verkar inte ha åkt ur ketosen. Det kanske var för lite potatis i den där soppan. Bra i så fall.

Men jag måste verkligen sluta äta på kvällen EFTER att jag gått och lagt mig. Det är bara dumheter. Och jag måste väl kunna ha något gott i kylen utan att äta upp det direkt!
Osten brukar rädda mig. Jag tar ett par tre skivor istället för att äta upp morgondagens lunch. Alltid något. Men min karaktär är under all kritik. Jag veeeet 😩.

Visa kostkalendern, 09 mars 2023:
826 kcal Fett: 70,84g | Prot: 38,70g | Kolh.: 14,36g.   Frukost: Snabbkaffe (gjort på Pulver), Smör. Lunch: ICA Crème Fraiche, ICA Makrillfilé i Tomatsås. Middag: Smör, Vispgrädde, ICA I Love Eco Nötfärs 15%, Broccoli. mer...

7 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Förstår ditt dilemma, hade samma problem förut! Men försök bestäm en tid du inte ska käka efter och plåga dig genom den första tiden så kommer kroppen sakta vänja sig och det blir tillslut naturligt och inget jobbigt längre! Du fixar det om du vill 💪 
09 mar 23 av medlem: Matte J
QASIK. Jag kan vara proppmätt när jag går och lägger mig. Ändå gör jag så här. Det är en fix idé, kvarleva från tidigare när jag klev upp och åt glass och choklad.  
10 mar 23 av medlem: raschkatten

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.