Usch. Plus på vågen idag. Tur vikten inte ska registreras. Dessutom har jag inte fått gå och göra nr två på ett par dagar. Har slarvat med linfröna.

Har ätit ute två gånger denna vecka också. Igår blev det att följa med grannen till Piteå så jag landade på fler kalorier än planerat. Men idag blir det underskott kan jag lova. För imorgon har jag vägdag.

Igår i en provhytt märkte jag att min hud blivit bra mycket slappare, speciellt på ryggen och sidorna . Bh:n sitter inte bra. Ni kvinnor vet att fettet kan välla över under armarna ovanför bh bandet. Så gör det men slappt. Det ser inte vackert ut. Och mina vinterleggings hänger under rumpan och på låren. Det är ju bra förstås, det går åt rätt håll, men nu vete tusan vad jag ska ha för byxor.

Jag köpte en massa nya kläder som passade mig i höstas. För jag hade gett upp. Tusentals kronor. I sjön. Men jag håller på och sparar till nya kläder, som jag ska köpa sen nära jag gått ner. En del kan jag självklart ha ett bra tag till, topparna tex, men byxorna måste jag nog ha nya. Sen ska jag spara alla mina stora kläder. De får ligga i förrådet. Jag vågar inte kasta eller sälja dem. Undantaget är min täckjacka, den ska jag sälja. Och en röd skinnjacka också.

Visa kostkalendern, 16 mars 2023:
888 kcal Fett: 73,60g | Prot: 42,53g | Kolh.: 13,04g.   Frukost: Arla Svenskt Smör, Snabbkaffe (gjort på Pulver). Lunch: ICA Makrillfilé i Tomatsås, ICA Crème Fraiche, Kokt Ägg. Middag: ICA Makrillfilé i Tomatsås, Kokt Ägg, ICA Crème Fraiche. mer...

13 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Fråga. Du säger att du vägde dig men vikten ska inte registreras. Väger du dig varje dag men registrerar bara vissa dagar eller hur gör du? 
16 mar 23 av medlem: pobokan
Är tyvärr likadan själv och försöker "formtoppa" för veckoinvägningarna, så nu har det blivit standard med 18h fasta inför måndag morgon. Jag ser det som ett otyg, det linjerar inte med min övergripande filosofi, men för stunden får det vara så. 
16 mar 23 av medlem: grande rock
jag hade också ett plus på vågen igår som jag inte loggar in. Det blev att jag vägde mig på kvällen på gymmet (med en stor portion pasta i magen och druckit ganska mkt vatten) istället för på förmiddagen som gången innan, tänkte att det kan va missvisande av den anledningen för jag har hållit min kaloribudget.. 
16 mar 23 av medlem: Lorilarfer1
Pobokan. Jag väger mig varje dag men registrerar bara på fredagar.  
16 mar 23 av medlem: raschkatten
Grande rock. Jo egentligen är det emot min filosofi med, men det är så viktigt för mig att se ett bra.. bättre resultat på vågen, att jag gör så här. Det är ju inte säkert det funkar ändå men jag försöker.  
16 mar 23 av medlem: raschkatten
Lorilarfer 1. Nä, man ska väga sig på ung samma tid med samma förutsättningar. Jag morgonväger mig, i bara trosorna, efter att jag kissat direkt efter jag klivit upp. Om man alltid väger sig efter middagen tex så gäller ju det. Huvudsaken det är med samma förutsättningar tänker jag 
16 mar 23 av medlem: raschkatten
Ok. Passar du på att notera ner alla dina invägningar och räknar ut snittet för veckan med då? Vikt kan ju fluktuera en hel del från dag till dag så även om man har en registrering på en ”dålig” dag så kan man ändå se att veckan kanske i själva verket gick bra även om vikten för dagen påstår annorlunda 🤷‍♂️ 
16 mar 23 av medlem: pobokan
Ja spara kläderna för det känns så onödigt att behöva köpa större kläder om man hamnar i den situationen igen. Å gör man det inte så spelar det ju ingen roll om de ligger där i skåpet. Rätt kul att prova vad man hade innan och se skillnaden. Jag hade ju sparat en hög med kläder jag inte haft på 20 år som blivit för små. Var jättekul att shoppa i garderoben. 😂 
16 mar 23 av medlem: astho
@Astho: Visst är det kul att shoppa i garderoben. Jag fick ett infall i morse och gick förbi den vanliga byxlådan och grävde istället fram ett par gamla jeans som jag inte använt på säkert 15år, passade perfekt =) 
16 mar 23 av medlem: grande rock
Pobokan. Jag reggar inte snittet. Utan bara exakt den vikt jag har på fredagen. Jag brukar inte diffa mer än 200 gram hit eller dit tidigare under veckan.  
16 mar 23 av medlem: raschkatten
Astho. Så kul! Jag har gjort mig av med mina mindre kläder från förr, har inte plats. Har kvar några favoriter som jag kunde ha när jag vägde 75 sådär. Men dit är det lång tid.  
16 mar 23 av medlem: raschkatten
Kan du inte ta de kläderna du köpte i höstas och sy in dem? känns som ett billigare alternativ än att behöva köpa nya kläder igen :)  
16 mar 23 av medlem: Mixxi87
Mixxi87. Nä gud, det skulle kosta lika mycket att låta sy in dem om det ens gått. Jag kan inte sånt.  
16 mar 23 av medlem: raschkatten

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.