När jag vaknade i morse hade jag gått upp 10 kilo! April april jag skojade bara. Fy vilken mardröm det hade varit!

Tur jag reggade vikten igår för idag vägde jag 100 gram mer. 😉 Äh, eftersom jag väger mig varje dag vet jag ju hur det kan växla. Det har blivit rutin att väga mig dagligen. Vågen står ju framme liksom… Jag kan även väga mig innan jag går och lägger mig. Ibland går jag ner ett kilo över natten andra gånger ett halvt kilo. Det beror lite på hur ofta jag får gå och kissa under natten. Jag är dessutom så gammal (snart 62) att jag är över mens och klimakterie så jag får inga obehagliga överraskningar på vågen pga hormonerna längre.

Till lunch blir det bacon och stekta ägg. Och Halkidiki oliver. Jag äter ju lchf så det blir många ägg. Men börjar bli väldigt less på dem, speciellt de kokta. Och råkar jag koka dem för länge så vill jag knappt äta dem för jag vill ha löskokta. Så nej, jag kommer inte att äta lchf i evigheter.
Pepp pepp till er alla och ha en härlig lördag! 🌺

Visa kostkalendern, 01 april 2023:
998 kcal Fett: 82,87g | Prot: 54,42g | Kolh.: 8,33g.   Frukost: Snabbkaffe (gjort på Pulver), Arla Svenskt Smör. Lunch: Smör, Scan Bacon, Stekt Ägg. Middag: Arla Keso Naturell 4%, ICA Makrillfilé i Tomatsås. Snacks/Annat: Arla Prästost 31%. mer...

4 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Åååååå! Jag vet inte vad jag ska äta till middag. Det får bli en makrill i tomatsås och broccoli. Orkar inte laga mat idag. 
01 apr 23 av medlem: raschkatten
Ibland orkar man bara inte. Hittade en förpreppad middag i frysen när jag skulle stuva om efter storhandlingen. Så skönt att bara sätta in i micron och sen bara fixa lite extra grönsaker till. 
01 apr 23 av medlem: Ninis68

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.