Ikväll, dagen innan jag ska registrera vikten, ska jag ut på restaurang. Så nån köttbit kommer det bli. Och sallad.
Jag vägde mig i morse, jag är 2 hekto från -10 kilo men det kan ju ha vänt tills imorgon förstås… men det spelade ingen roll att jag åt för mycket i tisdags iallafall.

När jag berättade åt en kompis att jag tänker gå ner sammanlagt 30 kilo så sa hon att du kommer inte att vara smalare för du kommer ha så mycket lös hud som ska rymmas i kläderna.
Det var väl schysst sagt.. jag antar att hon tror att JAG TROR att jag ska bli så slät och smärt. Men herregud jag fyller 62 nu så självklart blir man lite dallrig och jag startade inte från 250 kg utan från 95. Men det är samma kompis som inte gillar att jag sparar långt hår eller har långa naglar. Hon är 10 år yngre än mig men vi ser lika gamla ut. Väntar bara på att hon ska säga att nu räcker det, 75 kilo är såååå bra på dig. För det väger hon.

Jag minns inte om jag skrivit detta förut i veckan men jag hittade ett före-foto på mig taget i oktober. Jag är tragiskt fet och riktigt klotrund i ansiktet på det fotot. Men dottern tog ett nytt foto av mig förra veckan och det är inte lika tragiskt.

Visa kostkalendern, 06 april 2023:
433 kcal Fett: 38,85g | Prot: 17,61g | Kolh.: 3,08g.   Frukost: Snabbkaffe (gjort på Pulver), Arla Svenskt Smör. Lunch: ICA Halkidiki Oliver, Kokt Ägg. mer...

13 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Dagens vikt var 84,8 
06 apr 23 av medlem: raschkatten
bry dig inte om kommentarer i den stilen, det visar bara att hon är osäker på sig själv. När du gör framsteg så tvingas hon fundera över vad hon kanske borde göra, men inte gör. Om hon är en bra vän borde hon väl stötta och glädjas med dig och inte ha så mkt åsikter om vare sig din kropp eller frisyr eller annat som har med yta att göra utan fokusera på vem du är och hur du mår.. Gör din grej bara, vi är med dig👊 
06 apr 23 av medlem: Lorilarfer1
Tack Lorilarfer ja jag vete tusan varför hon säger såna saker, hon får det att låta som hon menar det i all välmening. Som det med håret,” du kommer att se mycket äldre ut med långt hår”. Antagligen för att HON är så rädd för att se gammal och rynkig ut. Jag har dessutom ett friskt vackert hår, har ofta haft det till midjan. Själv skulle jag aldrig säga åt nån något negativt om deras utseende. Tvärtom, jag hittar alltid något positivt.  
06 apr 23 av medlem: raschkatten
Ber om ursäkt för min franska. Men vilken j-vla skata. Schas med henne. Och du har helt rätt med att du inte kommer ha såååå mkt löshud som hon babblar om. Sorglig kvinna.. You go girl !! 🤗  
06 apr 23 av medlem: Ninis68
Jag kan bara hålla med de andra om din "väninna". Du kommer att må så bra och se yngre och känner dig piggare ut med nedgången! Angående löshud, jag är typ 28kg ner nu och visst det finns löshud (jag är något kortare än dig så var kanske även rundare). Men inte så att det syns mycket förutom när jag står naken framför spegeln - gubben bryr sig inte alls på det och jag definitivt se snyggare ut i kläderna än jag har i många år! Du själv kommer att bestämma att lugna ner nedgången om du blir obekväm med resultatet och det spelar ingen roll vad någon annan tycker!  
06 apr 23 av medlem: mermsie
Tack tjejer! ❤️ 
06 apr 23 av medlem: raschkatten
Kommer att bli och kännas toppen 🍀😇 
06 apr 23 av medlem: Luniez
Vad är det för energitjuv?! Hon är bara avis! you go girl!!! 
06 apr 23 av medlem: govego
Tack Mikaela. Ung vet jag inte 😂 men som du säger, huden kommer kanske dallra lite men stramar ju till sig också och jag går ner ganska sakta. Och det ÄR roligare att förvänta sig strålande resultat! 
07 apr 23 av medlem: raschkatten

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.