Under 2022 så gick jag upp i vikt genom att äta en kombination av massor av kolhydrater och massor av fett. Jag överåt det mesta. Jag vägde redan innan för mycket eftersom jag inte hade gått ner de förra kilona så att överäta och trycka i mig stora chokladkakor och bunkar med glass varje dag var inte det smartaste jag kunde gjort. Men det gjorde jag alltså. Ja ja.

Men 2023 är mitt år, jag har gått ner 10,5 kilo nu på fyra månader. Med lite tur och massor med möda och besvär borde jag klara 10 kg till de närmaste 6 månaderna. Sommaren kommer bli svårare. Jag vill kunna gå på fest ibland. De sista 10 kilona efter dem blir förmodligen mycket kämpiga. Och sen måste jag lära mig jämnvikta. Det gruvar jag mig för redan nu! Hoja!

Visa kostkalendern, 22 april 2023:
855 kcal Fett: 77,18g | Prot: 31,78g | Kolh.: 8,91g.   Frukost: Snabbkaffe (gjort på Pulver), Arla Svenskt Smör. Lunch: ICA Crème Fraiche Laktosfri, ICA Makrillfilé i Tomatsås. Middag: ICA Crème Fraiche, Vanlig Majonnäs, Coop Tonfisk i Vatten. mer...

4 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Det lättaste att låta bli och äta är att får något annat att tänka, ett annat fokus så att kaloriräknandet inte blir så himla viktigt. T.ex köpa tyg och ha ett mönster till något roligt, det fick mig att glömma maten. 
22 apr 23 av medlem: Kirakiwa

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.