Läser ibland om personer som vill börja viktminska men de mår för dåligt eller så orkar de inte pga livssituationen. Jag fattar inte riktigt detta. Varför vänta till allt är perfekt och man mår jättebra? Det är väl snarare så att man börjar må bättre när man slutar äta skräpmat och socker? Livssituationen kan såklart vara mycket svår men då tänker man nog inte på sin vikt… utan när man börjar göra det så har det ju lättat. Så har man stor övervikt och mår riktigt dåligt över det, vinner man på att ta tag i den oavsett. Råkar jag veta. Jag orkade inte riktigt heller när jag började, men jag gjorde det ändå.

Jag trodde inte att jag skulle klara en månad ens eftersom jag började med en kostomläggning till LCHF. Det var skitjobbigt att läsa på och börja med något helt nytt. Hade ingen motivation heller men bestämde mig för att låtsas att jag hade det. Och berättade för mina nära vänner för stöttning. Och gick med i diverse lchf- och viktgrupper på facebook. Och det funkade! Jag mådde skit när jag började, men har hållt på snart i 6 månader och är mycket gladare och med vettigare rutiner.

Visa kostkalendern, 10 juni 2023:
857 kcal Fett: 68,81g | Prot: 44,00g | Kolh.: 14,74g.   Frukost: Snabbkaffe (gjort på Pulver), Arla Svenskt Smör. Lunch: Keso, ICA Crème Fraiche Laktosfri, ICA Makrillfilé i Tomatsås. Middag: ICA Makrillfilé i Tomatsås, ICA Crème Fraiche. mer...



     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.