Idag ska jag gå ut och äta lunch med dottern. Och köpa salladsbestick för jag har inga och ska bjuda på caesarsallad på lördag.
Jag är tillbaka på banan efter midsommar iallafall . Så nu blir det strikt mathållning till mitten av juli. Då blir det party igen. 😎🥂
Det får bli så här under sommaren, och sen från mitten av augusti blir det inget utsvävande förrän till Halloween 🎃. Jag räknar med en långsammare takt nu. Jag har gått ner 15 kilo på 6 månader och hoppas det åtminstone kan bli 8-10 till fram till jul. Ja hoppas kan man ju!

Förut tänkte jag sluta med LCHF efter -20 men jag har ändrat mig. Jag mår så himla bra av denna kost. Jag är 100 gånger piggare, lederna värker inte längre och jag känner mig gladare och orkar göra saker. Och jag är inte hungrig eller sugen på onyttigheter hela tiden heller. Kort sagt, jag fortsätter.

Pepp pepp till alla kämpar 💪💪💪

Visa kostkalendern, 28 juni 2023:
875 kcal Fett: 68,96g | Prot: 49,27g | Kolh.: 13,23g.   Frukost: Snabbkaffe (gjort på Pulver), Arla Svenskt Smör. Lunch: Broccolimos, Bearnaisesås, Entrecote. Middag: ICA Makrillfilé i Tomatsås, ICA Crème Fraiche. mer...

11 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Låter så härligt peppande med hela ditt upplägg 🥰 Önskar vi bodde närmare varandra så vi kunde "hjälpas åt" även IRL 😇 
28 jun 23 av medlem: Yazzeau

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.