Läste på ett annat forum om människor som berättar att de gått ner 10 kilo på 2,5 vecka och 20 kilo på tre månader och liknande historier. Visst det går, framför allt om man har en stor övervikt men de allra flesta får kämpa en hel del innan de ens går ner 2 kilo i månaden. Så det är viktigt att förstå att detta inte är en tävling och det är mycket individuellt hur mycket man tappar varje vecka.

Själv hör jag till de senare. Jag räknade ut mitt snitt och jag tappar 2,25 kilo per månad. Då fuskar jag i princip aldrig. Jag är mycket disciplinerad. Fast ändå händer inte mycket mer. Men jag är jättenöjd med resultatet så här långt. Nu ska jag bara bli av med resten. Det går nog vad det lider.

Vad jag vill säga är att känn dig inte stressad för att det går ”sakta”. Alla har inte samma viktresa. Tvärtom!

Visa kostkalendern, 22 september 2023:
539 kcal Fett: 42,81g | Prot: 28,42g | Kolh.: 9,21g.   Frukost: Snabbkaffe (gjort på Pulver), Arla Svenskt Smör. Lunch: ICA Makrillfilé i Tomatsås, ICA Crème Fraiche Laktosfri, Keso. mer...

7 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Jag gick ner 55 kg på ett halvår. Hamnade med järndropp 1 gång/veckan i två månader för att återhämta det jag inte fått i mig. Plus att mitt långa fina hår blev så tunt. Ta det lugnt gott folk och stressa inte 🤗🫶🏼 
22 sep 23 av medlem: wickian
det är också bättre förutsättningar för hudens elasticitet att hinna med viktnedgång i ett stadigt och "långsamt" tempo. annars riskerar man att få problem med slapp hud.. 
22 sep 23 av medlem: Lorilarfer1

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.