Jag älskar detta forum. Här har jag erkänt mina svagheter och får bara stöd och kärlek tillbaka av er 🥰. Då känner jag mig lite bättre faktiskt. Tack!
Jo, jag vet ju att en helgs svullande inte gör något i långa loppet men blir ändå fundersam över hur jag ens fungerar? Jag kunde inte sluta tänka på kakorna i skåpet, när jag gått och lagt mig, klev upp flera gånger och hämtade fler och till sist tog jag med burkarna till sängen! Ja det gjorde jag! Jag blir banne mig rädd för mig själv. Jag som har har en sån karaktär har ingen karaktär. Ibland.

Jag är ganska less på mina matvanor och behöver göra förändringar. Tex så äter jag mest fisk. Så jag funderar på att köpa en airfryer. Då kanske jag kan laga mer kött och kyckling. Jag såg att de har en på rea på Clas Olsson.

Ha en bra dag!
Pepp pepp till alla kämpar 💪💪💪

29 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Jag tror på dig 💪🏻... Vi gör det tillsammans och vi ger aldrig upp 🥰 
28 nov 23 av medlem: Emla Sweetheart
Det är inte så himla lätt att göra rätt hela tiden💕 Var snäll mot dig själv och ta omtag.. tänk på vad du åstadkommit så här långt..! du är på rätt väg 🤗 
28 nov 23 av medlem: Mias nya liv
Jag rekommenderar starkt en airfryer. Jag köpte en liten men använde den inte så mycket eftersom pommes frites jag lagade var torra och inte så trevliga. Jag köpte senare en oljesprayflaska. Nu kokar jag dem från frysta i cirka 8 minuter och spraya sedan över cirka 2 ml olivolja, ge dem ett stänk av salt och koka dem i ytterligare 4 minuter och de är perfekta. Sedan jag började använda den här metoden har jag uppgraderat och köpt en Ninja Multicooker 11-1 och har aldrig varit nöjdare i köket. Den har en airfryer, slow cooker, tryckkokare, ångkokare, yoghurtbryggare och andra funktioner för att göra ett hälsosamt liv lite enklare. 
28 nov 23 av medlem: ZephyreS
Hög igenkänning🙈 Kör framåt nu, strunta i backspegeln, du är grym! 
28 nov 23 av medlem: sollan65
Fisk är ju nyttigt dock 😉 Angående kött och kyckling kan jag rekommendera en ungnstermometer. Blir en stor skillnad då, genom att man inte kör saker för länge. Betydligt billigare och en pryl mindre. Värt att testa i alla fall. Pommes tycker jag går lätt med vanlig varmluftsugn. In med ett tunt lager pommes med lite olja på botten. Efter ca halva tiden ta ut och skaka om så att de får olja på sig, och salta, sen in igen. Blir fin färg och textur på de billiga fryspommesen. Kanske något mer olja, men ska man vara nyttig ska man nog skippa fryspommes generellt, är ju dränkta i olja från fabrik. 
28 nov 23 av medlem: lwstrlifts

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


raschkatten 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.