Tappat 1.5kg på en vecka ungefär, vilket känns bra. Det är ju alltid kul att se hur fort det går i början! Igår blev det en del snacksande, relativt hälsosamma val men onödiga kalorier som kunnat undvikas genom att äta lite mer kolhydrater under dagen eller planera in ett kvällsmål.

Idag kände jag bara för en paus från hälsotänket så jag startade dagen med två kex, följde upp med en chokladboll till eftermiddagskaffet och hoppade över träningen. Motivationen återvände lite nu på kvällen så det blir en äggröra och om klockan inte blir för mycket när jag pluggat klart (en kandidatuppsats skriver sig inte själv) tar jag nog en vända till gymmet. Eller satsar på lite hemmaträning.

Lär av mina misstag och till imorgon kommer jag planera in mellanmål i förväg, dels på eftermiddagen samt efter kvällsmaten. Och kanske gå upp när klockan ringer så att jag hinner äta frukost?

Visa kostkalendern, 24 januari 2018:
1139 kcal Fett: 51,49g | Prot: 65,37g | Kolh.: 103,02g.   Frukost: Apelsiner, Göteborgs Ballerina. Lunch: Garant Nötfärs 12%, Vitkål, Morötter, Lindahls Kvarg. Middag: Apelsiner, Ägg, Tulip Kalkonbacon, Rostat Vitt Bröd. Snacks/Annat: Delicato Chokladboll. mer...
1535 kcal Träning: Vila - 16 timmar, Sömn - 8 timmar. mer...

   Stötta   


     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


mariie94 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.