Testar ett kickstarts-program ur Ulrika Davidssons bok "Kickstart med Ulrika". Jag kör på en snabb kickstart som jag ser är lite som en kombo av LHCF och periodisk fasta, har inte testat någon av de dieterna innan så känns spännande!

Tanken är att jag fastar mellan 19 på kvällen till 12 dagen efter, alltså blir det bara kaffe och citronvatten till frukost. Finns ett gäng recept att välja på till lunch och middag och jag har njutit både avokado- och parmasallad, laxsoppa och hamburgare! Efter veckans slut får jag se om detta är något jag vill fortsätta med, är lite skeptisk till Ulrika Davidsson och tycker att kaloriintaget på 800-900kcal per dag är lite väl lågt. Men det är ett superbra sätt att testa nya recept och planen är att övergå till ett två veckors kostprogram som är mer tillåtande men som också det påminner om periodisk fasta och LCHF.

Spännande det här!

Visa kostkalendern, 19 februari 2018:
962 kcal Fett: 54,91g | Prot: 68,86g | Kolh.: 51,43g.   Frukost: Arla Laktosfri Lättmjölk, Kaffe, Vatten, Citronsaft. Lunch: Omega Laxfilé, Olivolja, Rotselleri, Palsternackor, Sötpotatis, Morötter, Rödlök. Middag: Rydbergs Hamburgerdressing, Rödlök, ICA Romansallad, ICA Bacon, ICA Hamburgerost med Smak av Cheddar, Smör, ICA Nötfärs 12%. Snacks/Annat: Apelsiner, Risenta Linskakor Havssalt. mer...

4 Anhängare    Stötta   


     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


mariie94 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.