Kycklingfilé marinerad med tomat och basilika med broccoli kokt i buljong, några ärtskott och lite cheddarost till det 😍 perfekt efter ett gympass!

Visa kostkalendern, 27 februari 2018:
1336 kcal Fett: 45,06g | Prot: 115,38g | Kolh.: 118,75g.   Frukost: Grapefrukt (Rosa och Röd), Kaffe. Lunch: Green Giant Majs, Lindahls Turkisk Yoghurt Naturell, Blandad Sallad, Garant Nötfärs 12%. Middag: Smör, Broccoli, Kycklingfilé. Snacks/Annat: Ekströms Kladdkaka, Svenskt Kosttillskott Core Whey Protein, Arla Laktosfri Lättmjölk. mer...
1681 kcal Träning: Styrketräning (Måttlig) - 30 minuter, Vila - 15 timmar och 30 minuter, Sömn - 8 timmar. mer...

17 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Jag måste ge ett stort plus för Icas billiga, men goda, basic wokgrönsaker 👍🏼. Om man steker dom, vanlig stekpanna duger väl, i rätt temperatur, blir de lagom spöda och goda exempelvis till lax eller kyckling. Jag jar bytt, nästan helt, pasta/potatis/ris till grönsaker och tror att detta gör, att jag går ner i vikt snabbare och mår bättre dessutom 😊. 
27 feb 18 av medlem: marifrej
Älskar också wokgrönsakerna, däremot avskyr jag minimajs så det blir en del svinn eftersom jag inte hittat någon mix utan just minimajsen. Men det är verkligen ett bra alternativ eftersom man får en härlig mix av grönsaker :) 
28 feb 18 av medlem: mariie94
ser väldigt gott o fräsht ut, gillar oxå wokgrönskaer jag lägger dem bara i kokhett vatten ett par minuter med grönskasfond skitgott, Marie wokgrönsaker från favorit finns på citygross är utan minimajs 
28 feb 18 av medlem: sveizaren
Tack för tipset om citygross, är en bra bit längre än till min vanliga mataffär men får nog åka dit och ladda upp någon dag! 
28 feb 18 av medlem: mariie94
Willys & ICAs egna märke wokgrönsaker är utan majs 16kr påsen/kg 👍🏼 
01 mar 18 av medlem: Cbj73
Äter du inga kolhydrater efter träning? 
13 mar 18 av medlem: Sabien97

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


mariie94 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.