jo förresten, snart är det ju helg (tjoho!) men hur ska man göra med godiset? Det är ju en dålig vana men blir så himla sötsugen på lördagskvällen. Har någon ett tipps på något man kan göra för att lindra sötsuget eller något godis som är nyttigt?

Visa kostkalendern, 11 april 2018:
775 kcal Fett: 30,07g | Prot: 27,79g | Kolh.: 97,40g.   Frukost: Garant Jordgubbssylt, Garant Naturell Yoghurt. Lunch: Mjölk (Fet Mjölk), Vanliga Pannkakor, Vanliga Pannkakor. Middag: Garant Naturell Yoghurt. Snacks/Annat: Äpple. mer...
1740 kcal Träning: Situps - 2 minuter, Vila - 14 timmar och 58 minuter, Sömn - 9 timmar. mer...

6 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
lycka till! jag hade ett godismissbruk, där jag dövade ryggsmärtor och trötthet med godis, blev lite piggare med sedan ännu tröttare och grav ångest. Gick och handlade mera godis samtidigt som jag lovade mig själv!! imorgon gör jag inte så!! vilket jag såklart gjorde! 😥😞 jag har valt att inte ha lördagsgodis.  
11 apr 18 av medlem: findus72
Jag har samma problem.. Bestämmer varje Söndag att nu jäklar är det slut på socker och tomma kalorier i dethär huset.. Sen framemot Fredagrn när huset fylls av godsaker (har många stora barn) så bryter jag ihop och kan fan inte låta bli det.. Men jag SKA hitta stoppknappen till hjärnan så i helgen ska jag göra en megalyxig fruktsallad 💪🏽 
11 apr 18 av medlem: elmolinos
Jag tror på att sluta se mat som belöning. Det måste finnas andra och bättre sätt att koppla av än att tugga. (jag letar fortfarande men låter åtminstone bli att tugga 🤣) Att byta ut godiset mot något nyttigare har inte funkat för mig. Jag kan lätt äta ett kilo morötter och ett paket knäckebröd vilket blir tokmånga kalorier.  
11 apr 18 av medlem: maligo
Plocka bort godis och sötsaker helt, i alla fall ett tag tills vanan är borta. Hitta annat som är mysigt att göra än att äta mat, att byta ut det mot något nyttig resulterar ju i att du fortfarande har kvar vanan  
11 apr 18 av medlem: Ellen.L
Ät fruktsallad istället eller dadlar eller nötter super nyttig och jättegott😍 
11 apr 18 av medlem: LinneaElliot
Tack! Får skapa en fruktsallad,det kan nog funka rätt bra, får ta sockerfria tuggummin också 
11 apr 18 av medlem: Svärdet
Bananer i slattar doppade i kakao. Tänk chokladtryffel när du äter. Funkar finfint! 
11 apr 18 av medlem: stålkvinna
Läkerol kan man ju suga lite på när familjen trycker i sig godis och annat gott. 
12 apr 18 av medlem: Ziryen
mandlar är bra!  
12 apr 18 av medlem: nattodag
Sockerärtor, Morotsstavar eller "unna" sig mörk choklad minst 70% och det påstås t.o.m. att innehåller chokladen cacaosmör så ökar den ämnesomsättningen :-) 
12 apr 18 av medlem: AnTiMe710507
Om man inte köper så kan man inte äta skiten ;) Jag slutade HELT med godis, chips, saltade nötter, läsk osv efter jul och har inte ätit det sen dess. Får inget sötsug. Det är bara skita i att köpa det så blir det inge problem lix. 
12 apr 18 av medlem: gabriellaleander
Chokladbollar Raw. Nyttigt och gott.  
12 apr 18 av medlem: extiche
Rawfoodbollar, med mycket kakao. Ganska många kalorier men bra saker. Så behöver man bara äta 1-2 st för att känna sig ganska nöjd iaf 😊 Går inte att trycka i sig som vanligt godis.. 
12 apr 18 av medlem: blåbärssoppa
Borsta tänderna😳😜 
12 apr 18 av medlem: gunnar_annika
vindruvor, hallon eller jordgubbar! så gott!! 
12 apr 18 av medlem: theyolopoteta
Kom ihåg dina mål och tänk att när du nått dem så kan du unna dig då och då. Det är ju klart att du ska göra det nu också, men inte som belöning eller bara för att. Ät det och njut. Lite som att gå på tivoli, det är ju inte kul om man gör det hela tiden 
12 apr 18 av medlem: josefinvitamin
hallonkesella men cashewnötter 😍😍 
12 apr 18 av medlem: ceciliasoder

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Svärdet 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.