Matdatabas och kaloriräknare  

Chili Con Carne med Kyckling eller Kalkon och Bönor

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
364 kJ
4%
87 kcal
Fett
2,94g
4%
Mättat fett
0,735g
4%
Enkelomättat fett
1,039g
Fleromättat fett
0,781g
Kolhydrater
7,93g
3%
Socker
2,22g
2%
Fiber
2,5g
Protein
7,62g
15%
Salt
0,99g
16%
Kolestrol
21mg
Kalium
253mg
13%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 21 aug 07 07:33
4%
av RDI*
(87 kal)
4% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (36%)
 
Fett (30%)
 
Protein (34%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
87
Fett
2,94g
Kolh.
7,93g
Prot
7,62g
Det finns 87 kalorier i Chili Con Carne med Kyckling eller Kalkon och Bönor (100 g).
Kalorifördelning: 30% fett, 36% kolh., 34% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
100 g 87
1 portion (254 g) 221

Relaterade typer av Chili:

Chili med Bönor (Burk)
Chili Con Carne med Bönor
Chili Con Carne
  Visa fler Chili näringsinfo

Se även:

Lasagne med Kyckling eller Kalkon
Spaghetti med Tomatsås och Kyckling eller Kalkon
Sötsur Kyckling eller Kalkon
Vårrulle med Kyckling eller Kalkon
Makaron- eller Pastasallad med Kyckling
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

ICA Selection Het Habanero
GI Boxen Chili Con Carne
Heinz Fiery Chilli Ketchup
Abba Chili Aioli Sill
Rose Hot Wings
Good! Chicken Sweet Chili Wrap


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.